ΚεντρικήΚοινωνικά

Έρχεται το πρώτο Flea Market για το 2023!

26/3/2023

Η Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου υποδέχεται το πρώτο Flea Market Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 21:00 στην ΔΕΘ – TIF Helexpo (είσοδος Αγγελάκη με Τσιμισκή).

Η ομάδα του Flea market φέρνει για δυο ημέρες το φεστιβάλ που εξελίσσεται σε θεσμό στον προαύλιο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, κάτω από το περίφημο Τόξο.

Το team του Flea Market με την ίδια όρεξη, όπως κάθε χρόνο, θα δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets και, τέλος, θα ανακαλύψουν νέους θησαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

Tο Flea Market Thessaloniki θα περιλαμβάνει:

• Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα, μελισσοκομικά προϊόντα και πολλά ακόμα…!
• Μουσική από DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης
• Street food από τα πιο «νόστιμα» βανάκια στον εξωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης! Φορτωμένα με snacks, ροφήματα και λιχουδιές θα φέρουν γεύσεις του Food Truck Park SKG με ανοιξιάτικη διάθεση και πολύ κέφι!
• Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα – cocktails

Πηγή: https://www.thessnews.gr

Related posts

Παράταση Έως Τις 17/8 Για Τις Αιτήσεις Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ Και ΚΔΑΠμεΑ

xristiana

Θεσσαλονίκη: Τα ΒορΟινά Των Χριστουγέννων Και Της Αγάπης!

xristiana

1ο OLYMPIC DAY PARK

xristiana