ΚεντρικήΚοινωνικά

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δ. Θερμαϊκού

2/3/2023

Σε έκτακτη αιμοδοσία προχωρά το Κέντρο Κοινότητας του Δ. Θερμαϊκού την Παρασκευή στους Νέους Επιβάτες. Με το σύνθημα «Δώστε αίμα, χαρίστε ζωή!» απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει το Κέντρο Κοινότητας του Δ. Θερμαϊκού σε συνεργασία με το Γ.Ν.Θ «Άγιος Παύλος». Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέλθουν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο ΚΕΠ), στους Νέους Επιβάτες, την Παρασκευή 03/03 και ώρες 09:00π.μ – 13:00μ.μ.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινότητας αναφέρει: «Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και τα αποθέματα ελάχιστα. Για αυτό το λόγο, ΟΛΕΣ οι φιάλες που θα συλλεχθούν, θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI MONO για τις ανάγκες της τράπεζας αίματος του Δήμου Θερμαϊκού και των πολιτών του».

Τέλος, για τη διεξαγωγή της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

*Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23920-25887 -Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού.

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία

Πηγή: https://ethermaikos.gr

Related posts

Χαρά σε όλο τον κόσμο με το DIY Advent Calendar 2022 της CATRICE

xristiana

Διαδικτυακές Ομιλίες Από Της ΠΑΤΡΙΣ Και Την Ετ. Νόσου Alzheimer

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana