News ΑΜΕΑΚεντρική

Ο Πρώτος Γαστρονομικός Διαγωνισμός Για Άτομα Με Αναπηρία

17/2/2023

Ο πρώτος Διεθνής Γαστρονομικός Διαγωνισμός για άτομα με αναπηρία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 12.00 με 16.00, στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών (Πανεπιστημίου 24, Αθήνα).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, ο διαγωνισμός αφορά άτομα με κάθε είδους αναπηρία, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία στη μαγειρική.

Η πρωτοβουλία cupid’s spoon είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για την κοινωνία της ισότητας που διοργανώνει η Ένωση (UNUO) και προορίζεται για άτομα με αναπηρία. Θα διεξαχθεί, μάλιστα, σε 27 πρωτεύουσες των κρατών μελών της ΕΕ. Οι διαγωνιζόμενοι θα ανταγωνιστούν στις κατηγορίες μαγειρική ή κοκτέιλς. Η κριτική επιτροπή των ειδικών θα βαθμολογήσει: τακτοποίηση, επινοητικότητα, μεράκι σερβιρίσματος και ανταγωνιστικό πνεύμα.

Πηγή: https://www.karfitsa.gr

Related posts

Πως θα αποφύγεις τα Strawberry legs

xristiana

Μικελάντζελο Αντονιόνι

xristiana

Το τσακάλι μόνιμος κάτοικος της άγριας ζωής του Εθνικού Πάρκου Κερκίνης – Προβληματισμός από τους κτηνοτρόφους

xristiana