ΚεντρικήΟμορφιά

To No 1 κόλπο για να φοράμε ΠΑΝΤΑ τη σωστή απόχρωση κραγιόν!

28/2/2023

Οι αποχρώσεις των κραγιόν είναι πραγματικά πολλές και αρκετά γοητευτικές, ώστε να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Για να βρούμε πραγματικά, ποιος τόνος κραγιόν μας ταιριάζει, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις συμβουλές που ακολουθούν…

Από την Άντζελα Μολφέτα

Πολύ ωραίο το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν της κολλητής μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει το ίδιο καλά και σε εμάς! Το βασικό στοιχείο για να ανακαλύψουμε τις αποχρώσεις των κραγιόν που αναδεικνύουν το πρόσωπό μας, κρύβεται στον τόνο του δέρματός μας.

Ένα σημείο που αναδεικνύει καλύτερα τον τόνο της επιδερμίδας μας είναι οι παλάμες μας. Παρατηρώντας τις θα διαπιστώσουμε ποια είναι η κύρια χροιά και αναλύοντας λίγο περισσότερο την απόχρωση του προσώπου μας θα μπορέσουμε να καθορίσουμε ποιος είναι τελικά, ο χρωματικός μας τόνος και στη συνέχεια, ποιο κραγιόν μας ταιριάζει καλύτερα.

Οι τρεις βασικές αποχρώσεις της επιδερμίδας είναι οι ζεστοί τόνοι, οι ψυχροί και οι ουδέτεροι. Οι ζεστοί τόνοι έχουν μια χροιά ελαφρώς χρυσαφένια, οι ψυχροί τονίζονται από τις μπλε/ροζ αποχρώσεις και οι ουδέτεροι παρουσιάζουν μια εξαιρετική ισορροπία, μεταξύ των δύο. Για να βρούμε σε ποια κατηγορία ανήκουμε και για να μάθουμε ποιες αποχρώσεις κραγιόν, αναδεικνύουν τελικά το πρόσωπό μας, δεν έχουμε παρά να διαβάσουμε παρακάτω…

Ζεστοί τόνοι

Αν έχετε χρυσαφένια επιδερμίδα, τότε οι πορτοκαλί, κοραλλί και πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα!
Αν έχετε χρυσαφένια επιδερμίδα, τότε οι πορτοκαλί, κοραλλί και πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα!

Όταν στην επιδερμίδα μας επικρατεί μια χρυσαφένια απόχρωση, τότε οι θερμοί τόνοι του καφέ είναι το καλύτερο για το δέρμα μας.

  • Οι πορτοκαλί και κόκκινοι τόνοι, καθώς και οι κιτρινωπές φυσικές αποχρώσεις είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.
  • Τα κοραλλένια κραγιόν και οι χαρούμενες αποχρώσεις της παπαρούνας, φωτίζουν επίσης, υπέροχα την επιδερμίδα μας, χωρίς αρνητικές αντιθέσεις.

Ψυχροί τόνοι

Τους ψυχρούς τόνους δέρματος κολακεύουν οι φούξια αποχρώσεις αλλά και το κόκκινο του κρασιού
Τους ψυχρούς τόνους δέρματος κολακεύουν οι φούξια αποχρώσεις αλλά και το κόκκινο του κρασιού

Οι ψυχροί τόνοι δέρματος θυμίζουν λεπτεπίλεπτη διαφάνεια στους τόνους του μπλε / ροζ. Ακολουθώντας ακριβώς, αυτές τις χρωματικές επιλογές θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Οι αποχρώσεις του ροζ με μπλε υποψίες στη βάση του χρώματος είναι η πιο ασφαλής επιλογή.
  • Η ματζέντα (σκούρο φούξια) αλλά ακόμα και κάποιες χρυσαφένιες αποχρώσεις με βάση το μπλε αναδεικνύουν υπέροχα την απόχρωση της επιδερμίδας μας.
  • Το κόκκινο του κρασιού και των μούρων είναι ακόμα μια πρόταση που μπορεί να αναδείξει την επιδερμίδα μας, εάν υπάρχει συντονισμός των χρωμάτων.

Ουδέτεροι τόνοι

Σε περίπτωση που έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, τότε η γκάμα είναι τεράστια! Από τις nude αποχρώσεις μέχρι τα έντονα κόκκινα είναι στις επιλογές σας!
Σε περίπτωση που έχετε ουδέτερο τόνο δέρματος, τότε η γκάμα είναι τεράστια! Από τις nude αποχρώσεις μέχρι τα έντονα κόκκινα είναι στις επιλογές σας!

Η μείξη των ζεστών και ψυχρών τόνων δημιουργεί τους ουδέτερους. Όταν λοιπόν, απολαμβάνουμε μια τέτοια ισορροπία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα χείλη αποχρώσεις όλων των κατηγοριών!

  • Ακόμα και οι πιο έντονες αποχρώσεις αναδεικνύουν την επιδερμίδα μας, χωρίς να δείχνουν υπερβολικές.
  • Οι ατέλειωτες επιλογές μας μπορεί να μας προβληματίσουν, οπότε εστιάζοντας στις αποχρώσεις των λουλουδιών και των φρούτων, όπως το τριαντάφυλλο, το ροδάκινο και οι nude τόνοι αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Πένες φούρνου με τόνο

xristiana

Γλυκιά και υγιεινή κολοκυθόπιτα

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana