ΚεντρικήΟμορφιά

It’s all about the lips: Xείλη λαμπερά, sexy και ενυδατωμένα με τα σωστά προϊόντα!

8/2/2023

Τα χείλη μας είναι από τα πιο εκφραστικά μέσα του προσώπου μας. Μιλάμε, γελάμε, τρώμε και φυσικά φιλάμε.

Δεν είναι τυχαίο ότι το κραγιόν είναι από τα πρώτα καλλυντικά που δημιουργήθηκαν και εξακολουθούν να είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα στο νεσεσέρ μιας γυναίκας.

Με μια τεράστια ποικιλία από ματ, γκλος, με βελούδινο τελείωμα, μακράς διάρκειας ακόμα και μεταλλικά υπάρχει το κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.

Φέτος πιο πολύ από ποτέ τα χείλη έχουν την τιμητική του αφού το lip oil και τo lip gloss είναι τα sold out προϊόντα και τα πιο διαφημιζόμενα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί όμως λατρεύουμε το κραγιόν και τι διαφορές έχει το lip balm το lip gloss και το lip oil;

Το κραγιόν αποτελεί ταυτότητα και σήμα κατατεθέν για τις γυναίκες.  Άλλωστε το 19o αιώνα υπήρξε ένδειξη χειραφέτησης και φεμινισμού.

Το κραγιόν έχει έντονες χρωστικές ενώ πια έχουν και δραστικά συστατικά. Το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο μακιγιάζ και συνδυάζεται τέλεια με ένα eyeliner δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο look.

Το κραγιόν συνδυάζεται τέλεια και με τα lip liners.

Το lip balm από την άλλη μας συνοδεύει από παιδιά. Με ενυδατικά και πλούσια θρεπτικά συστατικά ενυδατώνουν και καταπραΰνουν τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη. Ιδανικό για τις κρύες μέρες και εύχρηστο λόγω της μικρής πρακτικής του συσκευασίας.

Με χρώμα ή χωρίς μπορεί να αντικαταστήσει το κραγιόν ή και να συνδυαστεί με αυτό.

Το lip gloss θριάμβευσε στα 90’s και επειδή όλα επιστρέφουν, φέτος έκανε δυναμικό comeback με το tiktok να το αναδεικνύει στον απόλυτο ήρωα.

Προσφέρει την απόλυτη λάμψη, είναι γυαλιστερό και έχει τεράστια γκάμα χρωμάτων για να επιλέξεις.

Το διάφανο lip gloss εφαρμόζεται και πάνω από το κραγιόν. Ένα τρικ για να δώσεις όγκο στα χείλη είναι το εφαρμόσεις στο κέντρο.

Τέλος με τη Hailey Bieber να το απογειώνει, το lip oil είναι η νέα προσθήκη στη φαρέτρα περίποιησης χειλιών. Ενυδατικό, θρεπτικό κάτι ανάμεσα σε balm και gloss, το lip oil χαρίζει τα απόλυτα ζουμερά χείλη.

Τώρα ξέρεις τα πάντα για τα χείλη!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα Για Τον Καρκίνο Του Παγκρέατος

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

ΕΣΥ: Ποιο ελληνικό νοσοκομείο βάζει φρένο σε περιττές εξετάσεις – Πώς ωφελούνται οι ασθενείς

xristiana