ΚεντρικήΟμορφιά

3 stars μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για άψογη επιδερμίδα

6/2/2023

Το τέλειο πρόσωπο είναι βασικό ζητούμενο για τις διάσημες γυναίκες γι’ αυτό και καθεμία ακολουθεί τη δική της ρουτίνα ομορφιάς για δέρμα πάντα έτοιμο για red carpet εμφανίσεις. Ανακάλυψε 3 μυστικά που μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις.

1. Η Cate Blanchett πιστεύει ότι η λάμψη στο πρόσωπό της οφείλεται κυρίως στην εσωτερική της ηρεμία γι’ αυτό και είναι φανατική του μασάζ. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι το στρες προκαλεί προκαλεί πρόωρη γήρανση γι’ αυτό οποτεδήποτε έχεις την ευκαιρία να χαλαρώνεις μην τη χάνεις.
2. Η Olivia Culpo έχει καταλήξει ότι η περιποίηση της επιδερμίδας δεν είναι αρκετή και η προσέγγισή της στην ομορφιά είναι πιο ολιστική. Γι’ αυτό άλλαξε τη διατροφή της και έβαλε στο διαιτολόγιό της περισσότερα λαχανικά ενώ περιόρισε τα γαλακτοκομικά. Έτσι η επιδερμίδα της καθάρισε και αναζωογωνήθηκε.
3. H Olivia Palermo αποφεύγει τον ήλιο, πίνει πολύ νερό και χρησιμοποιεί κρέμες που δοκιμασμένα λειτουργούν στην επιδερμίδα της. Επίσης τρώει πολλά μούρα που είναι αντιοξειδωτικά και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Στομαχόπονος που “έρχεται και φεύγει”: Δείτε τι σας συμβαίνει μάλλον

xristiana

Σούπα πατάτας βελουτέ με μπέικον και τυρί τριμμένο

xristiana

Η ξανθιά υπάλληλος του σούπερ μάρκετ

xristiana