ΚεντρικήΟμορφιά

Χρειάζεσαι μόνο αυτά τα 3 προϊόντα περιποίησης

6/2/2023

Για να μη χάνεσαι και εσύ στα δεκάδες προϊόντα και συστατικά περιποίησης που υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς, σου αποκαλύπτουμε τα τρία απαραίτητα καλλυντικά φροντίδας που σύμφωνα με τους δερματολόγους, είναι αρκετά για να έχεις υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

1. Το ήπιο καθαριστικό. Επειδή κάθε ρουτίνα ομορφιά πρέπει να αρχίζει με απόλυτα καθαρό πρόσωπο, διάλεξε ένα ήπιο προϊόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και το οποίο θα χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ ειδικά αν μακιγιάρεσαι καθημερινά.
2. Το αντιγηραντικό σέρουμ. Διάλεξε ένα προϊόν με βιταμίνη C που είναι αντιοξειδωτική και καταπολεμά τη φωτογήρανση το οποίο θα απλώνεις μετά τον καθαρισμό. Αν το θεωρείς απαραίτητο το βράδυ μπορείς να χρησιμοποιείς ένα σέρουμ με ρετινόλη που αναπλάθει το δέρμα και του χαρίζει ομοιομορφία.
3. Το αντηλιακό. Ίσως το πιο απαραίτητο καλλυντικό αφού χωρίς την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο δεν μπορείς να αποφύγεις τα σημάδια γήρανσης. Επίλεξε ένα με τουλάχιστον SPF 30 το οποίο θα απλώνεις καθημερινά όλο τον χρόνο. Η διαφορά που θα δεις στο δέρμα σου θα είναι εντυπωσιακή.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φωτιές – Live: Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα σε Έβρο, Ροδόπη, Εύβοια, Βοιωτία

xristiana

Δήμος Χανίων: «3on3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό»

xristiana

We love nails! Οι καρδιές στο μανικιούρ δεν είναι μόνο για τον Φεβρουάριο

xristiana