ΚεντρικήΜαγειρική

Υγιεινή ομελέτα με μπρόκολο και σπανάκι

27/2/2023

Υλικά

2 αβγά

4 μεγάλες φουντίτσες μπρόκολο

½ φλ. σπανάκι τσιγαρισμένο

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το μπρόκολο για πέντε περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, σουρώνετε το μπρόκολο και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ, ρίχνετε τα αυγά, το μπρόκολο και το τσιγαρισμένο σπανάκι και ανακατεύετε καλά. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το λάδι σε δυνατή φωτιά, μόλις κάψει το λάδι ρίχνετε το μείγμα και επαναφέρετε το τηγάνι, χαμηλώνοντας τώρα τη φωτιά. Μόλις σταθεροποιηθεί η ομελέτα, γυρίστε τη σε ένα πιάτο και ψήστε πάλι από την άλλη πλευρά της για 1′.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Νένα Χρονοπούλου: Τον Δεκέμβριο παρουσιάζει το βιβλίο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»

xristiana

Κέικ με φρέσκα ροδάκινα

xristiana

Λοίμωξη από Covid: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο στεφανιαίας μικροαγγειακής δυσλειτουργίας

xristiana