ΚεντρικήΟμορφιά

Τα beauty tips των celebrities του Xόλυγουντ που πρέπει να ξέρεις!

16/2/2023

Oι stars toυ Χόλυγουντ, που πραγματικά έχουν κάνει τη ζωή τους reality, αφού καθημερινά και ασταμάτητα, μοιράζονται στο TikTok και το Instagram στιγμές από την καθημερινότητά τους και φυσικά τα beauty μυστικά τους που θέλουμε να μάθουμε σαν τρελές!

Και επειδή φυσικά και το ξέρουν αυτό δίνουν τροφή για αναπαραγωγή αφού όλες μας θέλουμε να ξέρουμε πως αποκτάς τη λάμψη της Jeniffer Loper, το natural glowy skin της Selena Gomez ή τα ζουμερά χείλη της Rihanna!

Έτσι συγκέντρωσα τα beauty hacks των τελευταίων ημερών ώστε να μην ψάχνεις και να τα μάθεις και εσύ όλα. Μερικά είναι όντως πολύ χρήσιμα, ειδικά ο τρόπος που κάνει contouring η Selena Gomez, και το σημείο με ανοδική φορά που βάζει ρουζ και υγρό highlighter!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι liquid και αυτό χαρακτηρίζει το μακιγιάζ της, που είναι φυσικό και λαμπερό παράλληλα!

@selenagomez

I tried but don’t think the full face is for me unless I need to try to fit in and go to those fancy pants events I guess 🤷🏻‍♀️

♬ Chill Lofi HipHop 3-minute – 35ba76b046c242d08eb979242b6aa72b.png

Πάμε τώρα στην Rihanna που το στιγμιότυπο από την εμφάνισή της στο Super Bowl της Αριζόνα, να ταμπονάρει με πούδρα το πρόσωπό της, εν μέσω συναυλίας, έγινε το απόλυτο viral!

Oπότε εάν θέλεις και εσύ αλαβάστρινη ματ επιδερμίδα χωρίς να φαίνεται καν ιδρωμένη, φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου “blotting papers” ή μια setting powder!

Eπίσης φροντίζει να ενυδατώνει διαρκώς τα χείλη της, ειδικά τώρα το Χειμώνα, με ένα lip balm, ώστε να μπορεί να στρώνει το κραγιόν άριστα!

Τέλος η Ηailey Bieber, για ένα γρήγορο όπως λέει make up look, αναμειγνύει την κρέμα ημέρας με το κονσίλερ της. Έτσι έχει γρήγορα ένα natural, fresh και λαμπερό μακιγιάζ.

@haileybieber

go to quick makeup. I love to mix @rhode glaze with a lil concealer for a tiny bit of coverage and to enhance my complexion when I’m in a rush ✨🎀

♬ Melting – Kali Uchis

Συνεχίστε να μας διδάσκετε ομορφιά! Εγώ πάντως που έχω λιπαρή επιδερμίδα, κρατάω το beauty tip της αγαπημένης μου, Rihanna!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: “Φυσιολογικές και παθολογικές εκφάνσεις της βρεφικής, νηπιακής και σχολικής ηλικίας”

xristiana

Πώς να αφαιρέσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια

xristiana

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με άνοδο θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη

xristiana