ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να μη χάνεις πόντους από τη σιλουέτα σου με τα μποτάκια

11/2/2023

Αν και μιλάμε για τα πιο κοινά γυναικείαπαπούτσια, δεν είναι λίγες αυτές που φοβούνται να φορέσουντα μποτάκια, λόγω ύψους. Ακόμα και οι ψηλότερες γυναίκες, αποφεύγουν τα μποτάκια, ώστε να μη χάσουν ύψος από τη σιλουέτα τους.

Όπως κάθε παπούτσι, έτσι και τα γυναικεία μποτάκια https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotakia/, έχουν τη θέση τους σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Το ζήτημα είναι να βρεθεί ο σωστός τρόπος συνδυασμού τους, έστω και αν μιλάμε για τα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για να μην πηγαίνει κανένας πόντος μας χαμένος, φορώντας τα μποτάκια μας με λάθος τρόπο.

  1. Προτίμησε τη χρωματική ομοιομορφία

Το πρόβλημα με τα μποτάκια τις περισσότερες φορές είναι το εξής: «κόβουν» το πόδι σε ένα σημείο που οπτικά του μειώνει ύψος. Οι ψηλές μπότες https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/mpotes/ δεν το καταφέρνουν αυτό, αφού σταματούν λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Έτσι, τα μέρη του ποδιού φαίνονται πιο «ίσα» κατανεμημένα. Το μποτάκι, επειδή κόβει το πόδι από αστράγαλο, βγάζει εκτός μάχης πολλούς -χρήσιμους- πόντους ποδιού.

Πώς θα καταφέρουμε, λοιπόν, να αποφύγουμε το κουτσούρεμα; Διαλέγοντας ιδίου χρώματος καλσόν / κολάν / παντελονιού. Αν έχουμε μαύρο, δηλαδή, μποτάκι, προτιμούμε μαύρο παντελόνι που θα μπει από μέσα. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε την οπτική αίσθηση της συνέχειας του ποδιού, χωρίς περικοπές.

  • Μποτάκια + miniφούστες = L.F.E.

Ειδικά skaterφούστες, ταιριάζουν απόλυτα με τα μποτάκια, αφού αφήνουν αρκετή έκταση ποδιού «εμφανή». Για αυτό καλό είναι να αποφεύγεις να συνδυάζεις τα μποτάκια σου με midiφούστες ή maxi, εκτός κι αν οι τελευταίες καλύπτουν το παπούτσι σε σημαντικό βαθμό. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα φορέματα. Ένα miniφόρεμα, με μαύρο δερμάτινο και μποτάκια είναι ένας απίθανος συνδυασμός, που δεν γίνεται να τον στερήσεις από τον εαυτό σου.

Ο κανόνας αυτός αναιρείται, αν τα μποτάκια που σε ενδιαφέρουν είναι nude, αφού στις περιπτώσεις midi / maxiφούστας / φορέματος, γίνονται ένα με το πόδι και δεν δημιουργούν μεγάλη αντίθεση.

  • Προσοχή στο παντελόνι

Λόγω του μήκους τους, ίσως βρίσκουμε δύσκολο να βάλουμε εντός τους το μπατζάκι του παντελονιού μας. Για αυτό και το ιδανικό παντελόνι για τα γυναικεία μποτάκια είναι το skinnyή το slim. Όπως είπαμε και πιο πριν, χρειάζεται ομοιομορφία στην εικόνα του ποδιού, η οποία δεν αφορά μόνο το χρωματικό συνδυασμό, αλλά και το σχήμα που δίνουμε στο πόδι μας. Λέμε «όχι», λοιπόν, στις παντελόνες ή τα φαρδιά τζιν.

Όπως όλα στη μόδα, δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Τα γυναικεία μποτάκια, όσο απλά κι αν φαίνονται στην εφαρμογή τους, χρειάζονται και αυτά τον τρόπο τους.

Related posts

Άνοιξαν Οι Αιτήσεις Για Συμμετοχή Στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana

«Βιώσιμη Οικονομική Ανάπτυξη: Η Ενσωμάτωση Των 17 Στόχων Του ΟΗΕ»

xristiana

ΑΠΕ: Ο περιορισμένος ηλεκτρικός χώρος κόβει τη φόρα στην πράσινη ανάπτυξη – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

xristiana