ΚεντρικήΟμορφιά

Ο έρωτας… περνά από το μανικιούρ!

10/2/2023

Αναρωτιέστε τι είναι πάλι αυτό; Πώς τα νύχια μας μπορούν να βοηθήσουν στην ερωτική έλξη τέλος πάντων! Λοιπόν, διάφορες θεωρίες επιμένουν ότι το σχήμα των νυχιών αλλά και το χρώμα βερνικιού που επιλέγουμε μπορεί να προσελκύσει διαφορετικά είδη αγάπης.

Και μην ξεχνάτε… το ροδόνερο με τις «μαγικές» του ιδιότητες, αφού προέρχεται από τα τριαντάφυλλα που είναι σύμβολο του έρωτα. Και τίποτε να μην συμβαίνει, τι έχουμε να χάσουμε;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το ροδόνερο και η θεά Αφροδίτη!

Τα τριαντάφυλλα είναι σύμβολο του έρωτα! Επομένως, εάν θέλετε να προσελκύσετε τον έρωτα στη ζωή σας, χρησιμοποιήστε ροδόνερο (Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το ροδόνερο και πώς θα φτιάξετε το δικό σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) για να καθαρίσετε τα χέρια σας κι ακόμη καλύτερα αν είναι ημέρα Παρασκευή που κυβερνά η Αφροδίτη, ως φόρο τιμής στη θεά του έρωτα!

Δώστε προσοχή στα δάχτυλά σας, ιδιαίτερα στο μέρος του νυχιού και στο μαξιλαράκι των δακτύλων σας που είναι κάτω από την άκρη, που συμβολίζει την αγάπη.

Μην χρησιμοποιείτε πετσέτα για να στεγνώσετε τα χέρια σας. Αντίθετα, φροντίστε να τα στεγνώσετε στον αέρα, στον ήλιο για να απορροφήσουν την αρωματική ενέργεια του ροδόνερου.

Στη συνέχεια, τεντώστε τα χέρια σας για να ρέει το αίμα μέσα από αυτά. Εάν έχετε μια πολυτελή λοσιόν με άρωμα τριαντάφυλλου, χρησιμοποιήστε την.

Ποιο σχήμα νυχιών έλκει τον έρωτα;

Όσον αφορά το σχήμα, προτείνεται να επιλέξετε ένα που να ευθυγραμμίζεται με το στοιχείο της Γης για την αγάπη. Και αυτό θα ήταν ένα τετράγωνο σχήμα,  αφού η αγάπη έχει πολλά φυσικά συστατικά στη γη, όπως αισθησιασμό και συνδεσιμότητα.

Αν όμως, θέλετε να προσθέσετε πάθος, δοκιμάστε τα μυτερά νύχια, γιατί αντιπροσωπεύουν την ενέργεια της φωτιάς.

Εάν θέλετε περισσότερη επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ή με κάποιον που σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε ένα αέρινο οβάλ ή αμυγδαλωτό σχήμα.

Ή, αν θέλετε να εμβαθύνετε τη συναισθηματική σύνδεση, προτιμήστε τα νύχια στιλέτο γιατί ευθυγραμμίζονται με το στοιχείο του νερού.

Κόκκινα νύχια που συμβολίζουν τον έρωτα

Η εύρεση του κατάλληλου χρώματος για να προσελκύσει το είδος της αγάπης που αναζητάτε μπορεί να είναι δύσκολο. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε μεταξύ της έντασης της επιθυμίας και μιας χαριτωμένης κοκέτας!

Λοιπόν, ας γνωρίζετε ότι οι διάφορες αποχρώσεις του ροζ μπορούν να αντιπροσωπεύουν τόσο το γλυκό φλερτ όσο και την αγνή αγάπη, ανάλογα με την απόχρωση.

Προτιμήστε ένα ανοιχτό ροζ σε ένα πρώτο ραντεβού και ένα λαμπερό φούξια αν προσπαθείτε να ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Όσον αφορά το χρώμα, το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα σύμβολο της αγάπης και του πάθους, επομένως η επιλογή μιας κόκκινης απόχρωσης χρησιμεύει για να πυροδοτήσει συναισθήματα αυτοπεποίθησης και να μας υπενθυμίσει τις επιθυμίες μας.

Με ένα κόκκινο βερνίκι λοιπόν, μπορείτε να εκδηλώσετε τα πιο τρελά σας όνειρα! Και, ναι, μπορεί πραγματικά να υπάρχει κάτι στη θεωρία της έλξης για τα κόκκινα νύχια που οδηγεί στην ερωτική γοητεία!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Thess Clean -Thess Green: 1ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας

xristiana

Πυρκαγιές: Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους της Κάτω Τιθορέας

xristiana

Μας διάλυσε το σπίτι

xristiana