ΚεντρικήΟμορφιά

Νail art: Μοντέρνες ιδέες για μαύρο γαλλικό μανικιούρ 2023!

12/2/2023

Το γαλλικό μανικιούρ είναι το hot trend της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που κάθε μέρα βλέπεις και ένα καινούργιο γαλλικό νύχι στα social media. Μετά από μια σύντομη παύση στα μέσα της δεκαετίας του 2000, η γαλλική εμφάνιση στα νύχια επανήλθε και είναι πλέον πιο δημοφιλής από ποτέ.

Αλλά το 2023, οι ακρυλικές τετράγωνες λευκές μύτες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις ένα γαλλικό μανικιούρ. Πλέον, οι άκρες βάφονται με glitter, neon ακόμη και μαύρο βερνίκι νυχιών. Το μαύρο γαλλικό μανικιούρ είναι η αντίπερα όχθη του κλασσικού λευκού, αλλά έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές μας.

Το μαύρο γαλλικό μανικιούρ είναι μια ανατρεπτική πρόταση για τα νύχια 2023. Το μαύρο χρώμα δείχνει ωραίο σε όλους και μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ. Είτε επιλέξεις σχήμα αμυγδάλου ή στιλέτο είτε το φυσικό σχήμα νυχιών σου, το μαύρο γαλλικό μανικιούρ φαίνεται απίστευτα σικ.

Νail art: Το hot trend της σεζόν!

Το μαύρο γαλλικό μανικιούρ είναι ανάμεσα στα hot trends της σεζόν, αφού το βλέπουμε παντού στο διαδίκτυο. Τόσο οι beauty influencers όσο και οι stars του Hollywood, έχουν δοκιμάσει ένα μαύρο γαλλικό μανικιούρ.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τα ωραιότερα σχέδια σε μαύρο γαλλικό μανικιούρ που ξεχωρίσαμε από τα feed μας στα social media. Οι μαύρες άκρες είναι η νέα μας εμμονή, καθώς χαρίζουν μία δυναμική και μυστήρια εμφάνιση στα νύχια μας.

Μαύρο γαλλικό μανικιούρ 2023!

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ Αντιπροσώπου: Όταν η μητέρα θέλει το κακό του παιδιού της

xristiana

Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης

xristiana

Προσωπικός Βοηθός: Τελική Παράταση Έως 15 Ιουνίου Για Αιτήσεις

xristiana