ΚεντρικήΚοινωνικά

«Νίκος Χαλκιάς, Ένας Ήρωας Για Πολλούς…»

15/2/2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου η ΑΜΚΕ «Νίκος Χαλκιάς ένας ήρωας για πολλούς…» προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152 – Ανθ. Γαζή), με θέμα «Ο παιδικός καρκίνος και η σπουδαιότητα της μεγιστοποίησης εθελοντών δοτών μυελού των οστών».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Βασιλική Βατάλη, ψυχολόγος, Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και Μαρία Κώστογλου, επίσημη εκπρόσωπος ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Παν. Πατρών) «Χάρισε Ζωή».

Στον ίδιο χώρο, πιστοποιημένοι εθελοντές θα πραγματοποιήσουν δειγματοληψία για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά και την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 στον ίδιο χώρο.

«Κάνε κάτι εκπληκτικό σήμερα! Βοήθησε να σωθεί μία ζωή», επισημαίνουν οι διοργανωτές και απευθύνουν ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση.

Πηγή: https://www.taxydromos.gr

Related posts

Banana beauty hacks: Τι μπορείς να κάνεις με την φλούδα μιας μπανάνας!

xristiana

MORE: «Πράσινο» από το ΥΠΕΝ για mega αιολικό 79,6 MW στην Εύβοια

xristiana

Στον Βόλο Το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου Και Παρηγορικής Φροντίδας

xristiana