ΚεντρικήΚοινωνικά

«Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση»

21/2/2023

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Έργου Re-Ability, με στόχο τη δημιουργία και προώθηση ενός αποτελεσματικού μηχανισμού για τη βελτίωση των
κοινωνικών-σχεσιακών και συναισθηματικών ικανοτήτων των γυναικών/μητέρων θυμάτων βίας, την ενίσχυση της συναισθηματικής τους νοημοσύνης και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής τους αυτονομίας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Μητέρα Μονογονέας: Προκλήσεις & Ενδυνάμωση», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και ώρες 13:00 έως 17:00 μ.μ., στο Lato Boutique Hotel στο Ηράκλειο.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Η εκδήλωση απευθύνεται σε κοινωνικούς επιστήμονες, επαγγελματίες υποστήριξης θυμάτων βίας, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με οικογένειες και παιδιά, επαγγελματίες υγείας, γονείς και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να ενημερωθεί για τους τρόπους εργασίας και τη δημιουργία
προσωποποιημένου πλάνου ενδυνάμωσης γονικών ικανοτήτων, βασιζόμενο στις εξατομικευμένες ανάγκες των ωφελούμενων.

Σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να συμμετέχετε στην παρούσα εκδήλωση, καθώς η δική σας γνώση και εμπειρία, μπορεί να δημιουργήσει εποικοδομητικούς και ωφέλιμους διαλόγους, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις δεξιότητές των επαγγελματιών για την αποτελεσματικότερη και αρτιότερη υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών σε ωφελούμενούς μας, που ενδέχεται να έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας.

Η δήλωση συμμετοχής πριν από την εκδήλωση είναι απαραίτητη ενώ μετά το τέλος της θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όποιον το επιθυμεί. Αιτήσεις συμμετοχής έως τη Τρίτη 07 Μαρτίου 2023. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς. 

Περισσότερες πληροφορίες: Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γερακάκη Ελένη
email: counseling1@kakopoiisi.gr
Τηλέφωνο: 2810-242121 & 6974301011 (Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 έως 17:00)”

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εύκολη σπανακόπιτα για μικρούς και μεγάλους

xristiana

Τα νερά της Αρκτικής αντί να απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα το εκπέμπουν πλέον στην ατμόσφαιρα

xristiana

Συγκέντρωση Βιβλίων Για Την Ενίσχυση Των Βιβλιοθηκών, Το Σάββατο 26/2 Από Τον Δήμο Νέας Ιωνίας

xristiana