News ΑΜΕΑΚεντρική

Λέσβος: Επανασυνδέεται το ρεύμα σε σπίτι ΑμεΑ μετά από κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου

24/2/2023

Εντός της ημέρας δεσμεύτηκε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι θα επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι  60χρονου άντρα που μένει μόνος του στην Αγία Παρασκευή Λέσβου και είναι τυφλός, μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το πρωί το εργατικό κέντρο στην Μυτιλήνη.

Με την προϋπόθεση να κατατεθεί την Τρίτη, αίτηση για παροχή κοινωνικού τιμολογίου και προκαταβολή για την ρύθμιση, με την παρέμβαση της διευθύντριας της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη, δόθηκε  εντολή το ρεύμα να επανασυνδεθεί σήμερα .

Ο 60χρονος, είναι εκ γενετής τυφλός και από το καλοκαίρι προσπαθούσε να βρει βοήθεια καθώς στο σπίτι του ήρθε τεράστιος λογαριασμός για μονοπρόσωπο νοικοκυριό 2.700 ευρώ και αδυνατούσε να το πληρώσει.

Για ανάλγητη πολιτική μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λέσβου Γιάννης Ζαφειριου , ενώ ο δικηγόρος Απόστολος Κομνηνάκας πρώην κοινοτάρχης Αγίας Παρασκευής που εκπροσώπησε στη διαπραγμάτευση τον συμπολίτη μας που του έκοψαν το ρεύμα .

Πριν από ένα μήνα πάλι με ανάλογη κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου, επανασυνδέθηκε το ρεύμα πολύτεκνου από την Αγιάσο, όπου η αντιδημαρχία πρόνοιας του δήμου Μυτιλήνης πλήρωσε μέρος της οφειλής και έγινε διακανονισμός.

Πηγή: https://www.ertnews.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δ.Ι.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου

xristiana

Υπνάκος που διαρκεί πάνω από 30 λεπτά; – Αυτοί είναι οι κίνδυνοι για την υγεία

xristiana

Αποτοξίνωση συκωτιού σε 3 ημέρες με φυσικό τρόπο

xristiana