ΚεντρικήΠεριβάλλον

Θεσσαλονίκη: Το Pet Festival Έρχεται Στη 12η Zootechnia

4/2/2023

Στο πλαίσιο της 12ης Διεθνούς Έκθεσης Zootechnia 2023, συνεχίζεται η επιτυχημένη ενότητα Pet Festival (από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2023), η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες, κηδεμόνες και φίλους όλων των ζώων συντροφιάς, να ενημερωθούν για διάφορα θέματα κοινής συμβίωσης με τους μικρούς τους φίλους.

Θα πραγματοποιηθεί στα Περίπτερα 5 και 6 με το εξής πρόγραμμα:

Στο Περίπτερο 5, από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την 3πλή έκθεση μορφολογίας σκύλων που διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος ΠΕ Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα συναντήσουν τις ειδικές ενότητες για τα ενυδρεία, τερράρια και πτηνά ενώ θα μάθουν και θα ρωτήσουν στην ενότητα “Αμφιθέατρο Γνώσεων” για την εκπαίδευση, τη διατροφή και την υγεία των ζώων συντροφιάς.

Στο Περίπτερο 6, το οποίο θα λειτουργήσει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023,  οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την διπλή έκθεση μορφολογίας γάτας, από τις λίγες φορές που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Οι εκθέσεις διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αιλουροειδών.

Σε όλους τους χώρους του Pet Festival, θα συναντήσουν επαγγελματίες, οι οποίοι θα τους προτείνουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και τα ποιοτικότερα προϊόντα. Θα ενημερωθούν για έξυπνα και εκπαιδευτικά αξεσουάρ, παιχνίδια, υπηρεσίες περιποίησης και καλλωπισμού, ξενοδοχεία σκύλων και γάτων, αλλά και πολλών άλλων ενδιαφερόντων που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη και εύκολη τη ζωή ενός μικρού «οικιακού» φίλου, φτερωτού ή χνουδωτού.

Οι επισκέπτες του Pet Festival, θα μπορέσουν επίσης να συζητήσουν με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες, να λάβουν μέρος σε πρωτότυπους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά δώρα.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Related posts

«Συναντήσεις Ζωής» Στο Αμφιθέατρο Του Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Ηλιούπολης

xristiana

”Βιώσιμη Ανάπτυξη Στο Χαλάνδρι Σήμερα”: Παρουσίαση Των Αποτελεσμάτων Των Συμμετοχικών Εργαστηρίων

xristiana

Θεσσαλονίκη: “Πρασινοχελώνα” βρέθηκε νεκρή στη νέα παραλία

xristiana