ΚεντρικήΟμορφιά

Η θρεπτική μάσκα προσώπου για λιπαρό δέρμα

20/2/2023

Το ασπράδι αυγού είναι ένα συστατικό κουζίνας που μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σου. Εάν επιθυμείς να έχεις ένα απαλό, ελαστικό και δροσερό δέρμα, τότε το ασπράδι αυγού μπορεί να σε βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό.

Είναι γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα που μπορούν να ενισχύσουν την υγεία του δέρματός σου με φυσικό τρόπο.

Η αλβουμίνη είναι μια ζωτικής σημασίας πρωτεΐνη που υπάρχει στα ασπράδια των αυγών, η οποία βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και μειώνει τον σχηματισμό μαύρων στιγμάτων συρρικνώνοντας τους ανοιχτούς πόρους.

Αν έχεις βαρεθεί να ξοδεύεις αυτά τα επιπλέον χρήματα σε θεραπείες και σπα για να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα, τότε δοκίμασε αυτή την σπιτική DIY μάσκα προσώπου με ασπράδι αυγού.

Εκτός από το να χαρίζει θρέψη στο λιπαρό δέρμα σου, η εφαρμογή του ασπράδιου αυγού στο πρόσωπό σου μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επίλυση ενός ευρέος φάσματος δερματικών προβλημάτων.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις τους κρόκους και τα ασπράδια. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα!

Μάσκα προσώπου με λεμόνι και ασπράδι αυγού

Τύπος δέρματος: Για λιπαρό δέρμα

Αυτή η μάσκα προσώπου είναι ιδανική για λιπαρό δέρμα και λειτουργεί ως φυσικός λευκαντικός παράγοντας λόγω της παρουσίας λεμονιού σε αυτήν. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 1 αυγό και 1/2 λεμόνι.

Σπας το κέλυφος και διαχωρίζεις το ασπράδι σ’ ένα μπολ. Πρόσθεσε το χυμό από μισό λεμόνι. Χτύπησε καλά για λίγο και άπλωσε μια λεπτή στρώση από τη μάσκα στο πρόσωπό σου. Άφησέ την να μείνει για περίπου 10 λεπτά και μετά ξέπλυνε με νερό. Εφάρμοσε αυτή τη μάσκα προσώπου με ασπράδι αυγού 2 ή 3 φορές την εβδομάδα και δες εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Λαχταριστή καρυδόπιτα

xristiana

Θεσσαλονίκη: Παιδικοί σταθμοί γιορτάζουν σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

xristiana

Κυκλωνική βόμβα: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που σφυροκοπά την Καλιφόρνια – Οι διαφορές με τον τυφώνα

xristiana