ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Κριός
Ίσως ανακαλύψεις ότι ο δρόμος προς την ενδυνάμωση περνάει μέσα από τη βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους. Οι άνθρωποι έλκονται από τη θεραπευτική σου ενέργεια. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θέλεις να καταφέρεις κάτι. Η φροντίδα των λεπτομερειών και η προσοχή σε πρακτικές προτεραιότητες σε ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις τραβάνε την προσοχή σου σε ένα θέμα από το παρελθόν το οποίο πρέπει να κλείσεις και να αφήσεις οριστικά πίσω σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί. Αν και σήμερα είσαι αρκετά εσωστρεφής, η διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 5ο οίκο σου όλη μέρα, φέρνει ζεστασιά και γενναιοδωρία. Είναι ιδανική στιγμή να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου. Είναι επίσης και το σωστό timing για να ξεκαθαρίσει και να λυθεί μια παρεξήγηση.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια θαμμένα ζητήματα που μπορεί να σχετίζονται με μια φιλία. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις με ειλικρίνεια τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή. Επιδίωξε να αναζητήσεις περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση, αντιμετωπίζοντας προβλήματα αντί να τα αποφεύγεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικογένειας και ένας αργός ρυθμός λειτουργεί θετικά για σένα. Χρειάζεσαι λίγη ηρεμία για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της μέρας.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για να κατανοήσεις καλύτερα τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ωστόσο, φόβοι ή ανασφάλειες μπορεί να σε εμποδίσουν να τους επιδιώξεις, τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι όμως μια καλή στιγμή για να ενδιαφερθείς πιο ενεργά, να μάθεις νέα πράγματα και να συνδεθείς με τους άλλους. Αν και μπορεί να μην είναι η πιο παραγωγική στιγμή, μπορείς να επωφεληθείς από τη συμβουλή κάποιου. Η αυτοέκφραση έρχεται ιδιαίτερα εύκολα σήμερα, ενισχύοντας τη σχέση σου με τους άλλους. Η επιθυμία να υποστηρίξεις τους άλλους είναι στην πρώτη γραμμή.

Λέων
Ελκύεσαι από θέματα που σε βοηθούν να αναπτυχθείς σήμερα. Μπορεί να είναι ενθαρρυντικό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σχετιστεί και να συνδεθεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το να μοιράζεσαι απόψεις σε ανταμείβει και ίσως ακόμη και να καθορίσει το παρακάτω σου. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα, υπάρχει έντονα η τάση να εστιάσεις στις ανάγκες σου και να καλομάθεις λίγο τον εαυτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσεις ή να εξερευνήσεις θέματα που σχετίζονται με την υγεία, τα χρήματα και την εργασία. Η μέρα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και απόλυτα συγκεντρωμένη.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα βοηθούν για μια βαθύτερη κατανόηση ενός θέματος. Να ξέρεις ότι το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μόνο σε καλό θα σου βγει. Ωστόσο, αν και έχεις την τάση για ενδοσκόπηση, η διέλευση του ζωδίου σου από τη Σελήνη σε κρατά συνδεδεμένη, ειδικά καθώς εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη πλανήτη σου τον Ερμή. Αναζητάς κανάλια για να εκφραστείς και η μέρα είναι δυνατή για να συνδεθείς με άτομα ή έργα που αγαπάς. Τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από το συνηθισμένο ή τους δίνεις μεγαλύτερη προσοχή.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι βοηθητικές για την επιδιόρθωση σχέσεων. Η ειλικρίνεια στις αλληλεπιδράσεις σου είναι στοιχεία που οδηγούν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιον να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και μια ανταλλαγή μπορεί να είναι πιο παραγωγική. Φρόντισε όμως να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να ξεκουραστείς. Με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου όλη μέρα, είναι λογικό να επαναφορτίζεις και να ανανεώνεις την ενέργεια σου, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Σκορπιός
Να έχεις ανοιχτό το μυαλό σου και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σου και τις ρουτίνες σου. Οι άνθρωποι τείνουν να σε αναζητούν για υποστήριξη ή καθοδήγηση. Με τη σημερινή Σελήνη έχεις έντονα την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις λίγο. Σήμερα σου είναι εύκολο να εκφραστείς και απολαμβάνεις συζητήσεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η αποσυμπίεση έρχεται φυσικά, καθώς δίνεις περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου να συνεισφέρεις και να μοιραστείς.

Τοξότης
Σήμερα είσαι πιο συνδεδεμένη με τα συναισθήματά σου, ακούς την καρδιά σου, κι αυτό σε βοηθάει να ενδυναμώσεις μια σχέση σου ή έναν στόχο σου. Η απελευθέρωση του άγχους μέσω δημιουργικών αναζητήσεων ή ψυχαγωγίας είναι ισχυρή. Ακόμα κι έτσι η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα ευθύνης σου και εσύ ελκύεσαι από ουσιαστικές ή πρακτικές εργασίες. Αν και μπορεί να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις με όλα αυτά που έχεις αναλάβει, μόλις ριχτείς στα καθήκοντα σου ανακτάς τις ισορροπίες σου. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να ωριμάσεις.

Αιγόκερος
Είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις πρόσβαση στα βαθύτερα συναισθήματα και τις ανάγκες σου σήμερα. Και λίγη γενναία ειλικρίνεια μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου καλά είναι το πλεονέκτημα αυτήν τη στιγμή. Ενώ αυτή η στροφή προς τα μέσα είναι θετική για σένα και αρκετά θεραπευτική, η διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου σε ενθαρρύνει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Η ανάγκη σου να αυξήσεις τις εμπειρίες σου είναι πιο έντονη από ότι συνήθως, ωστόσο μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανησυχία.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις αυξάνουν την ευγένεια στις συνδέσεις και τις επικοινωνίες σου. Οι συζητήσεις φαίνεται να ανοίγουν πόρτες σε μια σχέση. Ωστόσο η διέλευση της Σελήνης στον 8ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα σε ωθεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Αν γίνεις λίγο περισσότερο παρατηρητική θα δεις περισσότερα και θα συνειδητοποιήσεις ότι η στρατηγική λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από τον αυθορμητισμό. Η διαίσθηση σου είναι δυνατή και σε βοηθάει, έχεις όμως και την τάση να υπεραναλύεις τις καταστάσεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να συνδεθείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Επίσης, ένα ειλικρινές τσεκάρισμα της κτητικότητάς σου ή της τάσης σου να κρατάς πράγματα για σένα, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διαφωτιστικό. Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη συντροφικότητα και τη σύνδεση. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις σου με τους άλλους σήμερα, με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου και την αρμονία της με τον Ερμή στον κοινωνικό σου τομέα.

Πηγή: https://www.tlife.gr

Related posts

Τέμπη – Πλεύρης: Αισθάνθηκα ντροπή προς τους γονείς των θυμάτων, όταν πήγα στα νοσοκομεία της Λάρισας

xristiana

Ο τροφές που σας προστατεύουν από τον σχηματισμό λίθων στη χολή (εικόνες)

xristiana

Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Ζημιές σε αυτοκίνητα (φώτο & video)

xristiana