ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαδικτυακή Παρουσίαση Δωρεάν Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH

27/2/2023

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη σημασία της ψυχοκοινωνικής στήριξης των ασθενών με Καρκίνο του Πνεύμονα, των φροντιστών και του περιβάλλοντός τους  πραγματοποιεί η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα. Η εκδήλωση θα πραγμματοποιηθεί τη 1η Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης BREATH, το οποίο υλοποιείται πιλοτικά από τη FairLife L.C.C., σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και παρέχεται δωρεάν στους ασθενείς με Καρκίνο, τους φροντιστές και το περιβάλλον τους. Tην εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου.

Το πιλοτικό Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα, τις οικογένειες και τους φροντιστές τους, σε συνεργασία με έμπειρους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας από αναγνωρισμένους φορείς.

Στόχος είναι  να προσφερθούν τα οφέλη της ψυχολογικής στήριξης σε όσους περισσότερους ασθενείς και φροντιστές είναι δυνατόν.

Πηγή: https://www.ygeiamou.gr

Related posts

Το ΚΔΑΠ ΜεΑ “Η Αρμονία” Ετοίμασε 3ημερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

xristiana

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Του ΚΑΜΕΑ «Αρωγή» Στις 3 Και 4 Δεκεμβρίου

xristiana

Η αστυνομικίνα και ο ταξιτζής

xristiana