ΚεντρικήΟμορφιά

Απόκτησε πυκνές βλεφαρίδες με 3 βήματα

19/2/2023

Όλες προσπαθούμε να έχουμε πυκνές βλεφαρίδες. Είτε χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μάσκαρα είτε καταφεύγοντας στο lash lift, αναζητούμε το αποτέλεσμα που θα τονίσει το βλέμμα μας.

Όμως όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωρινές λύσεις. Η καθημερινή φροντίδα και οι σωστές κινήσεις θα μας βοηθήσουν να προστατέψουμε τις βλεφαρίδες μας ώστε να έχουμε πιο γεμάτο κι έντονο βλέμμα.

Ντεμακιγιάζ
Γνωρίζεις ότι παραλείποντας να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου κινδυνεύεις με συσσώρευση ρύπων που μπορεί να ερεθίσει και να στεγνώσει τις βλεφαρίδες σου; Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια τριχών. Μην ξεχνάς λοιπόν να αφαιρείς το μακιγιάζ σου κάθε βράδυ, με απαλές κινήσεις αποφεύγοντας το έντονο τρίψιμο.

Κάνε ένα break
Θα ήταν καλό μια φορά την εβδομάδα να κάνεις ένα διάλειμμα από την χρήση μάσκαρα για να μπορέσουν οι βλεφαρίδες σου να αναζωογονηθούν. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς πιο συχνά μάσκαρα που τονώνει τις βλεφαρίδες και απόφυγε όσο μπορείς την χρήση αδιάβροχης μάσκαρα.

Επένδυσε σε έναν ορό
Οροί με θρεπτικά συστατικά όπως πεπτίδια και αντιοξειδωτικά βοηθούν στην ανάπτυξη τριχών. Μπορείς να προτιμήσεις καστορέλαιο ή λάδι καρύδας για επιπλέον θρέψη ή την χρήση τζελ αλόης για ενυδάτωση.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γιατί αυξάνονται τα ποσοστά λοιμώδους ενδοκαρδίτιδας στους νέους

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη Νέα Ιωνία

xristiana

Διημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων

xristiana