ΚεντρικήΠεριβάλλον

ΑΔΜΗΕ: Στα σκαριά σύστημα APMS για τη διαχείριση απόδοσης των παγίων

14/2/2023

Σύστημα διαχείρισης της απόδοσης των παγίων του φιλοδοξεί να αποκτήσει ο ΑΔΜΗΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Διαχειριστής έχει προκηρύξει διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία που θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικά μέσα και αφορά την παροχή υπηρεσιών με αντικείμενο την «Προμήθεια, εγκατάσταση, ανάπτυξη, θέση σε λειτουργία και συντήρηση συστήματος APMS (Asset Performance Management System)».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του αντικειμένου της σύμβασης ανέρχεται σε 6 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ και αυτό αποτελεί το ανώτατο όριο προσφοράς.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Το κύριο αντικείμενο του έργου αφορά Στην προμήθεια, εγκατάσταση / ανάπτυξη, παραμετροποίηση, θέση σε λειτουργία καθώς και υποστήριξη και συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος για την Διαχείριση της Απόδοσης των Παγίων του ΑΔΜΗΕ (APMS) καθώς και του απαραίτητου εξοπλισμού υλικού (Hardware).

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 6,5 έτη από την υπογραφή αυτής.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών λήγει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:00, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών προβλέπεται ότι θα γίνει την ίδια μέρα, μία ώρα αργότερα.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δύο ποτήρια κρασί μπορεί να περιέχουν περισσότερη ζάχαρη από ένα ντόνατ!

xristiana

«Φίλιππος»: Βοήθεια Στους Άστεγους Στο Κέντρο Των Αθηνών Από Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

xristiana

Ρεύμα: «Φλερτάρει» ξανά με τα 100 ευρώ η μεγαβατώρα στη χονδρική

xristiana