News ΑΜΕΑΚεντρική

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Νίκου

23/1/2023

Επιτυχιών συνέχεια για την Εύα Νίκου, η οποία με Guide (Οδηγό) τον Δημήτριο Προφέντζα ανέβασαν την Ελλάδα και την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, για πρώτη φορά στο βάθρο ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τις συνεχείς αναβολές των αγώνων, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, στο Super G, που διεξήχθη στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας, κατάφερε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. 
 
Η 6η Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις και μετά τις πίστες της Αυστρίας και της Ελβετίας επιβεβαίωσε την πολύ καλή της φόρμα με την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Πηγή: https://analitis.gr

Related posts

Η Δικαιωματική Προσέγγιση Της Αναπηρίας Στις Τοπικές Κοινωνικές & Αναπτυξιακές Πολιτικές

xristiana

Η Infinity Power υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου για την από κοινού ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

xristiana

Διαγωνισμός Φιλαναγνωσίας και Εικαστικών με επίκεντρο την Άλκη Ζέη στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς

xristiana