ΚεντρικήΚοινωνικά

“Οι Επιδημίες Του Χειμώνα”: Ενημερωτική Εκδήλωση Από Το ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου

15/1/2023

Το ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου διοργανώνει τη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.  με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00-19:30.

H νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.  με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ημερίδας:

Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:30

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά μέσω της σελίδας facebook της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας. https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Ο θερμότερος Ιούλιος που βίωσε η Αθήνα από το 1860

xristiana

Όλοι οι τρόποι που η ζάχαρη βλάπτει την υγεία – Ποιο είναι το όριο και πώς θα μειώσετε την ποσότητα που τρώτε

xristiana

«Ταρτούφος» του Μολιέρου στην Κηφισιά

xristiana