15/1/2023
Υλικά
- 3 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σ. κορν φλάουρ
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 3 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 φλ. τσαγιού μπρόκολο, ψιλοκομμένο
- 1 μπαγκέτα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε το τυρί με το κορν φλάουρ και το πιπέρι καγιέν.
Βήμα 2
Μόλις λιώσει, προσθέστε σιγά- σιγά το σκόρδο, το γάλα και το ζωμό κοτόπουλου.
Βήμα 3
Προσθέστε το ψιλοκομμένο μπρόκολο και αφήστε το να σιγοβράσει περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, καλύψτε με τριμμένο τσένταρ και ψήστε για 3 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε τη σούπα και συνοδέψτε με το ψημένο ψωμί με τσένταρ
Πηγή: https://www.newsbeast.gr