ΚεντρικήΚοινωνικά

VentureGarden: Δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας (Αθήνα)

22/1/2023

To VentureGarden είναι δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και δίνει τη δυνατότητα σε όσες και όσους επιλεγούν να παρακολουθήσουν εντατικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας και να λάβουν mentoring.

VentureGarden Αθήνα

Ο επιταχυντής επιχειρηματικών ιδεών αρχικού σταδίου (idea accelerator) VentureGarden Αθήνα παρέχεται δωρεάν από το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece και υλοποιείται από το Alba Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του Alba.

Οι αιτήσεις για το 19ο Κύκλο έχουν ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτές έως 20 Φεβρουαρίου

Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις στον 19ο κύκλο που αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου μπορείς να συμπληρώσεις την αίτησή σου και θα ενημερωθείς για τη διαδικασία της συνέντευξης κατά τη διάρκεια επιλογής των συμμετεχόντων.

Το VentureGarden δίνει έμφαση στον άνθρωπο και όχι στην ιδέα, καθώς τόσο η ιδέα όσο και το επιχειρηματικό περιβάλλον μεταλλάσσονται συνεχώς. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να μάθουν να αξιοποιούν εργαλεία, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ιδέα εμπνευστούν. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος που θέλουν άμεσα να υλοποιήσουν την ιδέα τους μπορούν με βάση την προετοιμασία που έχουν κάνει στο VentureGarden να ενταχθούν σε θερμοκοιτίδες, να αναζητήσουν χρηματοδότηση ή να αναζητήσουν υποστήριξη από άλλους φορείς του οικοσυστήματος.

Το VentureGarden ξεκινά με μια εντατική εκπαίδευση για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών διάρκειας 5 εβδομάδων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων που θα συνεχίσουν με mentoring διάρκειας 3 μηνών.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στα Ελληνικά. Θα υλοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Alba Graduate Business School εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Πληροφορίες: 210 8964531-8 και venturegarden@alba.acg.edu

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τον Καρκίνο Του Μαστού “Πρόληψη, Κληρονομικότητα Και Ψυχολογική Αντιμετώπιση”

xristiana

Ο Δήμος Γλυφάδας Συγκεντρώνει Ανθρωπιστική Βοήθεια Για Την Ουκρανία

xristiana

Ενημερωτική Εκδήλωση Για Την Άνοια

xristiana