ΚεντρικήΟμορφιά

To πιο έξυπνο hack του Τik Tok για εφαρμογή του eyeliner…like a Pro!

15/1/2023

Το eyeliner είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα ομορφιάς που, είτε αγαπάς με όλη σου την καρδιά, είτε το αποφεύγεις εντελώς γιατί σε μπερδεύει στην χρήση του.

Το να προσπαθείς να σχεδιάσεις με ακρίβεια μια ίσια γραμμή στο μάτι, παρ’όλο που υπάρχουν άπειρα βοηθητικά hacks, στα έχω γράψει φυσικά, εξακολουθεί να είναι για κάποιες δύσκολο ακόμα και τρομακτικό!

Ανακάλυψα μια νέα τεχνική στο TikTok που θα σε κάνει να δεις το eyeliner με…άλλο μάτι!

Είναι εντελώς για αρχάριες, με αυτήν τη μέθοδο μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και κάποια που δεν το “έχει” καθόλου με το μακιγιάζ!

Η τέλεια, φυσική γραμμή eyeliner λοιπόν γίνεται απλά εφαρμόζοντας, σχεδόν ακατάστατα με ένα μαύρο μαλακό αδιάβροχο μολύβι στα βλέφαρα γύρω-γύρω, και έπειτα πλένοντας το πρόσωπό σου με νερό. ΝΑΙ καλά άκουσες! Θα χρειαστεί να ρίξεις νερό έπειτα!

Δες βίντεο για να καταλάβεις.

@fauxnicolerose

A classic simple makeup #makeuptutorial #makeup #frenchmakeup #frenchgirlaesthetic #greenscreen using @tomfordbeauty @HausLabs @ILIA Beauty @Kosas

♬ original sound –

Μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος μακιγιάζ στα μοντέλα, που πάνε σε casting ή ψάχνουν λύσεις τελευταίας στιγμής, για πολύ natural μακιγιάζ!

Όταν ρίξεις νερό μην φοβηθείς πως θα κάνεις τα “panda eyes” και θα τρέχει το eyeliner με μαύρες ραβδώσεις μέχρι το πηγούνι σου.

Απλά μετά σκουπίσου ταμποναριστά με μια πετσέτα και συνέχισε κανονικά το υπόλοιπο μακιγιάζ σου στο πρόσωπο.

Όσες το έχουν κάνει, διάβασα κριτικές, ορκίζονται σε αυτό το κόλπο, που τονίζει πολύ διακριτικά το βλέμμα, χαρίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα αλλά είναι και sexy σαν…να ξύπνησες μόλις από ξενύχτι και ξέχασες να ξεβάψεις σωστά τα μάτια.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θα ταξιδεύατε με ζέπελιν στο Βόρειο Πόλο;

xristiana

Συνέδριο Για Την Πρωτοβουλία Για Την Ψυχική Υγεία Παιδιών Και Εφήβων

xristiana

Δήμος Λεβαδέων: 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων Λεβαδειακού Την Μ. Τρίτη

xristiana