ΚεντρικήΟμορφιά

Tips νυφικού μακιγιάζ και must have καλλυντικά για να πετύχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα… χωρίς γυαλάδες!

20/1/2023

Όλες οι γυναίκες θέλουμε διάρκεια στο μακιγιάζ, φυσικό ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φυσικά ενυδατωμένη επιδερμίδα ακόμα και όταν είμαστε βαμμένες!

Με λίγα λόγια θέλουμε το “glowy skin” , αψεγάδιαστο πρόσωπο δηλαδή που ακτινοβολεί και τελικά με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς, και κυρίως με μια σωστή βάση μακιγιάζ, μπορούμε να αποκτήσουμε!

Ποιο είναι όμως αυτό το μοναδικό προϊόν, που δημιουργεί τον τέλειο καμβά στο πρόσωπο για να υποδεχθεί το μακιγιάζ και το μυστικό των κορυφαίων make up artists στα backstage;

Σίγουρα και το πιο απαραίτητο προϊόν στο νεσεσέρ για την προετοιμασία του νυφικού μακιγιάζ, που θέλουμε να μείνει αναλλοίωτο και φρέσκο για πολλές ώρες!

Η “Vitamin Enriched Face Base” της Βοbbi Brown είναι πολλά παραπάνω από μια βάση προσώπου.

Είναι ένα best selling προϊόν της εταιρείας,τόσο μοναδική αυτή η θρεπτική βάση προσώπου,που κάθε 15 δευτερόλεπτα πωλείται από μια παγκοσμίως!

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλής!

Εμπλουτισμένη με ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενυδατώνει και φυσικά προετοιμάζει την επιδερμίδα για να εφαρμοστεί εύκολα το foundation και να απλωθεί ομοιόμορφα, χωρίς γραμμές.

Η “Vitamin-Enriched Face Base” της Βobbi Brown, με λίγα λόγια συνδυάζει την ευχάριστη αίσθηση μιας ενυδατικής κρέμας που σε αναζωογονεί καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, με την απόδοση ενός primer που συγκρατεί το μακιγιάζ. 2 + 1 λοιπόν, primer και ενυδάτωση προσώπου παράλληλα!

Οπότε εσείς κυρίως που έχετε αυτήν την περίοδο πρόβα νυφικού μακιγιάζ, ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και θέλετε αλαβάστρινη επιδερμίδα έχετε in mind αυτό το σούπερ ενυδατικό προϊόν, που ενώ έχει πλούσια κρεμώδη υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και δημιουργεί την τέλεια βάση για άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ.

Απορείς όμως για το πως μπορείς να δημιουργήσεις την πιο μοναδική νυφική εμφάνιση και να έχεις τις πιο σούπερ φωτογραφίες με το make up στη θέση του όλο το βράδυ;

Σας έχω τα πιο ιδανικά προϊόντα, που εάν τα εφαρμόσεις συνδυαστικά, promise θα πετύχετε αψεγάδιαστο make up look, χωρίς να ιδρώσετε και χωρίς να κάνετε γυαλάδες!

Αρχικά είναι πάρα πολύ σημαντικό και πρέπει να δημιουργήσετε μια σωστή βάση μακιγιάζ, με ανάλαφρη φυσική κάλυψη.

Οπότε μην ξεχνάτε πως πρέπει να επενδύσετε κυρίως σε longwear προϊόντα, που ελέγχουν την λιπαρότητα αλλά παράλληλα δεν βαραίνουν την επιδερμίδα. Και μετά την “Vitamin-Enriched Face Base” σας έχω αυτά που θα λατρέψετε όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας!

Και ποια είναι αυτά;

Το “Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15” είναι ειδικά σχεδιασμένο για να έχει το απόλυτα φυσικό ματ φινίρισμα που ζητάτε, εύκολη εφαρμογή, διαρκή κάλυψη και true-to-skin 43 διαφορετικές αποχρώσεις, που ανταποκρίνονται στον τόνο της επιδερμίδας!

Ελέγχει την λιπαρότητα και τη γυαλάδα και χαρίζει το natural glowy skin!

Δεν ξεχνάμε την “Sheer Finish Pressed Powder”, μια πούδρα με μεταξένια ανάλαφρη υφή που σταθεροποιεί και τελειοποιεί το μακιγιάζ, ενώ ελαχιστοποιεί ορατά τους πόρους, για ένα flawless make look !

Μην ξεχνάτε την πιο επισταμένη εφαρμογή, στο σημείο Τ του προσώπου (μέτωπο, μύτη, πηγούνι), εκεί που ιδρώνουμε πιο εύκολα δηλαδή.

Το συγκεκριμένο προϊόν υψηλής απόδοσης διατίθεται με 5 διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ χάρις στην τεχνολογία των μικροσφαιριδίων, καλύπτει τις λεπτές γραμμές και τυχόν ατέλειες στο πρόσωπο!

Με αυτά τα must haves beauty products της Bobbi Brown θα κρατήσετε τη γυαλάδα μακριά και θα έχετε super fresh μακιγιάζ όλη τη βραδιά που είναι και το πιο σημαντικό.

Και επειδή τα bridal make up trends του 2023 μιλούν για λαμπερή sunkissed επιδερμίδα με λάμψεις, nude χείλη και γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σας έχω τα 5 προϊόντα, που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας asap, για να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο το νυφικό μακιγιάζ των ονείρων σας.

#1. LUXE SHINE INTENSE LIPSTICK

#2. LUXE EYE SHADOW

#3. SHIMMER BRICK COMPACT

#4. ILLUMINATING BRONZING POWDER

#5. POT ROUGE FOR LIPS & CHEEKS

Πιστεύω πως με αυτά τα ποιοτικά καλλυντικά μακράς διάρκειας της αγαπημένης Bobbi Brown, θα έχεις το τέλειο natural bridal look!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Pillow mist: Ψέκασε το μαξιλάρι σου με λεβάντα και κοιμήσου σαν…πουλάκι!

xristiana

Πρόγραμμα Ενημέρωσης & Πρόληψης Λεμφοιδήματος

xristiana

“Τα ξωτικά της Συζωής τυλίγουν τις επιθυμίες σας”

xristiana