ΚεντρικήΚοινωνικά

Open day από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας

23/1/2023

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιεί, από την αρχή της λειτουργίας του, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αναφορικά με τη βία κατά των γυναικών και τη ισότητα των φύλων. Με αφορμή την πρόσφατη μετεγκατάσταση του, ανοίγει τις πόρτες του προς το κοινό την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 από τις 09:00 έως τις 13:00.

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου θα υποδέχονται γυναίκες και άνδρες στον νέο χώρο της δομής, στην οδό Τυρνάβου 6, Ισόγειο, στο κέντρο της Φλώρινας.

Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριές μας θα ενημερωθούν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών έμφυλης/ενδοοικογενειακής βίας από τον φορέα, καθώς και για το Πανελλαδικό Δίκτυο Υποστηρικτικών Δομών (Συμβουλευτικά Κέντρα, Ξενώνες φιλοξενίας και Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900) που απευθύνεται σε γυναίκες που υφίστανται βία ή/και πολλαπλές διακρίσεις.

Παράλληλα, θα διανεμηθεί έντυπο υλικό για τη δραστηριότητα του Κέντρου.Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας*Τυρνόβου 6, Φλώρινα Τ. 2385024081 F. 2385024083Email: symv.kentro.flo@gmail.com Blog: http://womenaidflorina.blogspot.gr/FB: https://www.facebook.com/symvouleutikokentroflorinas

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Με… υπέρβαση ξεκινά το 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Χαλανδρίου!

xristiana

Εγκυμοσύνη: Μπορείτε να κοιμηθείτε μπρούμυτα;

xristiana

Learn and Grow – McKinsey Greece: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γυναίκες

xristiana