ΚεντρικήΟμορφιά

Nail art: Υπέροχες ιδέες για γαλλικό μανικιούρ το 2023!

4/1/2023

Ενώ όλοι οι άλλοι είναι απασχολημένοι με τα glazed donut νύχια της Hailey Bieber, μερικές φορές δεν μπορείς να νικήσεις ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να φαίνεται σαν μια τάση της δεκαετίας του ’90 ή του 2000 που μας στοιχειώνει, αλλά στην πραγματικότητα, δεν εξαφανίστηκε ποτέ.

Εξάλλου, αν ρίξεις μια ματιά στις τάσεις στα νύχια 2023 από τις πιο πρόσφατες επιδείξεις πασαρέλας και τις stars του εξωτερικού, θα δεις ότι το γαλλικό μανικιούρ κοσμούσε τα χέρια πολλών μοντέλων. Τα nude νύχια είναι ένα κλασικό standby, αλλά προσθέτοντας μια λευκή άκρη στο τέλος θα σε κάνει αμέσως την trendsetter της νέας χρονιάς. 

Το γαλλικό μανικιούρ 2023 είναι σίγουρα πιο μοντέρνο και τολμηρό, αφού παίζει με neon χρώματα και απίστευτα στρας. Το διαχρονικό nail art έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες, και φέτος, ειδικά, είναι η χρονιά του.

Τα social media όπως Tik Tok και Instagram είναι γεμάτα από υπέροχα σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ που αξίζει να υιοθετήσεις το 2023. Είναι σχέδια που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Nail art: Υπέροχα γαλλικά μανικιούρ για να δοκιμάσεις το 2023!

Όπως το original γαλλικό μανικιούρ, υπάρχει αυτή η μοντέρνα εκδοχή για το 2023 με διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι. Φυσικά, αν είσαι λάτρης του κλασσικού, το γαλλικό μανικιούρ με την χαρακτηριστική λευκή άκρη είναι μέσα στο παιχνίδι και για τη νέα χρονιά.

Ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ για το 2023, είναι το nail art με μαύρο βενρίκι νυχιών σε οβάλ σχήμα. Ίσως, ο απόλυτος συνδυασμός για γυναίκες που θέλουν να δείχνουν σικ, αλλά ταυτόχρονια λίγο πιο dark!

Πηγήhttps://glance.gr

Πηγή φωτογραφιώνhttps://glance.gr

Related posts

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

xristiana

“Η Μπάμπουσκα” της Ξένιας Καλογεροπούλου στο ΠΠΙΕΔ

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 10/7

xristiana