ΚεντρικήΟμορφιά

Hair Hacks: Πως να δώσεις όγκο, κίνηση και στυλ στα “curtain bangs” που μόλις έκοψες!

29/1/2023

Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες φέτος κάναμε δυο ψαλιδιές στα μαλλιά μας, για να αποκτήσουμε τις αφέλειες που είναι must και πιο συγκεκριμένα τα curtain bangs”.

Πρόκειται για πιο μακριές αφέλειες που αγκαλιάζουν γλυκά το πρόσωπο,με χωρίστρα στη μέση… σαν κουρτινάκια για να είναι δεξιά και αριστερά!

Δεν άντεξα στον πειρασμό τελικά και τα έκοψα και εγώ…ενώ ήμουν αυτή που έγραφε πως θέλει σκέψη, γιατί θέλουν έπειτα σίγουρα κάθε μέρα πιστολάκι για να στρώσουν όμορφα!

Ωστόσο ακριβώς για να μπορώ να τα φτιάχνω μόνη μου σπίτι και για να έχουν τα bangs όγκο και κίνηση, έμαθα από τον hairstylist μου μερικά χρήσιμα tips, που θα σας πω αμέσως!

Φυσικά βρήκα και tutorial στο TikTok με τις ακριβείς κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να τα φορμάρεις σωστά και να έχεις το απόλυτο 70’s butterfly cut εφέ στα μαλλιά σου!

@danalavy6

How I style my curtain bangs 🥰 finishing product was Flash Form Spray Wax by Oribe, and using my 1.4in round brush by Olivia Garden!

♬ Small Worlds – Mac Miller

Aρχικά με την βούρτσα τα πιάνεις και τα γυρνάς προς τα μέσα και τους δίνεις στυλ με το πιστολάκι, με φορά προς τα έξω, τις άκρες. Έπειτα κάνεις το ίδιο αλλά από την έξω πλευρά.

Μόλις κρυώσουν βγάζεις την βούρτσα και με τα χέρια και μια λακ τα φορμάρεις και ολοκληρώνεις!

Το αποτέλεσμα είναι εγγύηση με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο για extra volume!

Mε αυτά τα hairstyles θα είσαι πάντα super trendy!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα πλαστικά μολύνουν (και) την ατμόσφαιρα πολύ περισσότερο από τα αεροπλάνα

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 3/1

xristiana

Δωρεάν Εξετάσεις Για Την Οστεοπόρωση

xristiana