ΚεντρικήΟμορφιά

Graphic liner hack: Βρήκα το πιο τέλειο κόλπο για να φτιάξεις μόνη σου υγρό eyeliner!

5/1/2023

Το graphic liner, η εφαρμογή του eyeliner στο βλέφαρο με όποιο τρόπο θες, ακόμα και κάνοντας ακανόνιστες γραμμές, και σε όποιο χρώμα θες, είναι η τολμηρή τάση που θα κυριαρχήσει φέτος!

Πως όμως θα πετύχεις το viral trend χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις eyeliner σε όλα τα χρώματα;

TikTokers δίνουν φυσικά την απάντηση και σου προτείνουν να δημιουργήσεις το πιο φανταστικό υγρό eyeliner απλά αναμειγνύoντας όποιο χρώμα σκιάς επιθυμείς με ένα νερό ντεμακιγιάζ micellar!

Με ένα λεπτό πινελάκι εφαρμόζεις έπειτα ότι σχέδιο γραμμής επιθυμείς… από την κλασσική μέχρι και πιο ευφάνταστη.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Το eyeliner hack έγινε viral στο TikTok από την beauty blogger και influencer Monet McMichael και έπειτα όλες έτρεξαν να κοπιάρουν την “πατέντα” με θεαματικά αποτελέσματα!

Με αυτήν την τεχνική και με το λεπτό πινέλο, ειδικό για εφαρμογή eyeliner, μπορείς να πετύχεις πέρα από ακριβείς αλλά και αφηρημένες γραμμές στα πιο πρωτότυπα χρώματα αλλά και μοναδικά σχέδια!

Είναι πραγματικά ένα σούπερ χρηστικό μυστικό ομορφιάς γιατί είναι εύκολο στη χρήση και δεν χρειάζεται να προσθέσεις πολλά στρώματα για να αποκτήσεις ένα δυνατό χρώμα. Όταν στεγνώνει επίσης γίνεται ματ το αποτέλεσμα.

Kαλό είναι να επιλέξεις ένα νερό ντεμακιγιάζ με αδιάβροχη φόρμουλα για να αποφύγεις ραβδώσεις στην γραμμή που θα δημιουργήσεις!

Στόχος είναι να δημιουργήσεις με τη σκιά ένα κρεμώδες προϊόν σαν πάστα γι’ αυτό πρόσθεσε μόνο μερικές σταγόνες νερό micellar στη σκιά σου. ΟΚ;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αχαΐα: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Αρραβωνίτσα

xristiana

Θερμοκρασίες-ρεκόρ στην έναρξη του Οκτωβρίου για την Ισπανία

xristiana

Μεγάλη Συνάντηση Δημιουργών Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος

xristiana