ΚεντρικήΟμορφιά

Corrector & Concealer: Ξέρεις ποια είναι η διαφορά τους;

30/1/2023

Έχεις μπερδευτεί και δε ξέρεις πότε πρέπει να χρησιμοποιείς το καθένα; Παρακάτω θα μάθεις τον τρόπο αλλά και τα σωστά βήματα για να χρησιμοποιήσεις το corrector αλλά και το concealer ούτως ώστε να καλύψεις άψογα τους μαύρους κύκλους σου.

Αρχικά πρέπει να εντοπίσεις τις ανάγκες που έχουν τα μάτια σου σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Έχεις μαύρους κύκλους, βύθιση, και τα δυο ή τίποτα από τα δυο;

Οι μαύροι κύκλοι έχουν πάντα διαφορετική απόχρωση από την υπόλοιπη επιδερμίδα κι είναι συνήθως πιο σκούροι. Το corrector λοιπόν θα σε βοηθήσει να εξουδετερώσεις το σκούρο χρώμα κάτω από τα μάτια.

Αν πάλι έχεις βύθιση – την τάση που έχουν τα μάτια να βαθουλώνουν- χωρίς όμως να σκουραίνει χρωματικά η επιδερμίδα το concealer μπορεί εύκολα να καλύψει αυτή σου την ανάγκη.

Φυσικά αν αντιμετωπίζεις και τα δύο παραπάνω προβλήματα η χρήση και των δύο αυτών προϊόντων μακιγιάζ είναι απλά απαραίτητη εφαρμόζοντας πρώτα το corrector στην περιοχή των μαύρων κύκλων και στη συνέχεια το concealer τοπικά αλλά και λίγο προς τα κάτω παράλληλα με τη μύτη σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Βροχερός ο καιρός: Πού περιμένουμε καταιγίδες 

xristiana

Αισθάνεστε ότι κάποιος σας ακολουθεί; Μπορεί να είναι πρώιμο σύμπτωμα μιας σοβαρής νόσου

xristiana

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Άνεμοι έως 10 μποφόρ και καταιγίδες

xristiana