ΚεντρικήΟμορφιά

5 χτενίσματα για να μην φριζάρουν τα μαλλιά

23/1/2023

Όσο κι αν βρέχει, όση υγρασία κι αν έχει, με αυτά τα χτενίσματα θα είσαι πάντα περιποιημένη.

Ο χειμώνας ήρθε κάπως απότομα σήμερα, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά και τις βροχές και τις καταιγίδες να μας λένε «καλημέρα» από πολύ πρωί. Ναι, ξέρω… Με το που ξύπνησες κι εσύ σκέφτηκες – μεταξύ άλλων- πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου για να μη φτάσεις στο γραφείο αφάνα. Είναι το μόνο πρόβλημά μου στη βροχή μιας και έχω σγουρά μαλλιά, που φριζάρουν, οπότε η σκέψη μου κάπως αυτόματα πηγαίνει στα μαλλιά τέτοιες μέρες.

Αν κι εσύ συμπάσχεις, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Σήμερα σού έχω 5 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για βροχερές μέρες, τα οποία γίνονται σε χρόνο dt και δεν θα αφήσουν να φανεί καμία υγρασία, κανένα φριζάρισμα. Γιατί δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί… Όλο το Σαββατοκύριακο αλλά και η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται βροχερή. Οπότε, πρέπει από τώρα να είσαι προετοιμασμένη και, βέβαια, να έχεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για το hairstyle σου. Are you ready?

Lazy Sunday! 10 super chic χτενίσματα για άλουστα μαλλιά

5 χτενίσματα για τις βροχερές μέρες του χειμώνα

Γαλλική πλεξούδα

pleksouda_vroxi.jpg

Δεν υπάρχει πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα από μια γαλλική πλεξούδα. Κρατά τα μαλλιά σφιχτά, αποτρέποντας την υπερβολική υγρασία να περάσει άρα και το φριζάρισμα, ενώ έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα. Μετά από τόσες ώρες με πλεξούδα στα μαλλιά, λύνοντάς τη θα έχεις τα τέλεια beach waves. Και κάπως έτσι… είσαι έτοιμη και για τη βραδινή έξοδό σου.

Ballerina bun

psilos_kotsos.jpg

Ο κότσος της μπαλαρίνας βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το 2023. Και είναι και η τέλεια λύση για τις μέρες με βροχή. Πιάσε σφιχτά, λοιπόν, τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο και για να του δώσεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, πρόσθεσε μερικά hair clips. That’s it!

Half up

halfup.jpg

Ένα half up, δηλαδή ένα χτένισμα με τα μαλλιά μισά πιασμένα πάνω-μισά κάτω, είναι μια πολύ safe επιλογή για τις βροχερές μέρες. Και μη βιαστείς να πεις ότι πρόκειται για ένα βαρετό χτένισμα. Με ένα oversized αξεσουάρ μαλλιών με πετράδια και χρώμα, το χτένισμα θα απογειωθεί στο λεπτό.

Χαμηλή αλογοουρά

xamili_alogooura.jpg

Η χαμηλή αλογοουρά είναι ένα all-time classic χτένισμα για κάθε περίσταση και ειδικά για τη βροχή. Στόλισέ τη με ένα αξεσουάρ μαλλιών, όπως ένα oversized scrunchie ή ένα μεταλλικό σαν αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία, και μείνε ήσυχη.

Πλεξουδάκια

pleksoudakia.jpg

Αν είσαι πιο girly και σου αρέσει να κάνεις fun με το look σου, δοκίμασε αυτά τα πλεξουδάκια. Πάλι γαλλική πλεξούδα πρέπει να κάνεις, απλώς χωρίζοντας τα μαλλιά σου στη μέση και σε δύο ίσα μέρη αυτήν τη φορά.

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση – Πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

xristiana

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή «Safe in Greece» που μπορεί να σώσει ζωές

xristiana

Ημερίδα Κλινικής Καρδιολογίας

xristiana