ΚεντρικήΟμορφιά

2+1 ” χρυσά” tips για νεανικό βλέμμα χωρίς χειρουργική επέμβαση!

4/1/2023

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια και τα “πεσμένα” βλέφαρα είναι οι δύο λόγοι που δείχνεις κουρασμένη -και ίσως μεγαλύτερη-. Τις περισσότερες φορές οφείλεται σε φυσική γήρανση, κούραση ή χαλαρό δέρμα.

Όπως και να έχει, καμία γυναίκα δεν θέλει να δείχει θαμπή και ταλαιπωρημένη. Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι ή ψυχολογική κατάσταση, υπάρχουν φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις νεανικό βλέμμα χωρίς χειρουργική παρέμβαση.

3 tips για να αποκτήσεις νεανικό βλέμμα χωρίς χειρουργική επέμβαση!

  • Εφάρμοσε φέτες αγγουριού

Τα αγγούρια περιέχουν ασκορβικό και καφεϊκό οξύ, τα οποία μειώνουν τα κουρασμένα μάτια και χαρίζουν νεανικό βλέμμα. Μειώνουν, επίσης, τη φλεγμονή και συσφίγγουν φυσικά το δέρμα. Οι φέτες αγγουριού βοηθούν το δέρμα σου να φαίνεται υγιές, λείο και πιο λαμπερό από πριν.

Τοποθέτησε δύο φέτες παγωμένου αγγουριού πάνω από τα μάτια σου και άφησε τα αγγούρια να καθίσουν για 20 λεπτά πριν τα αφαιρέσεις. Στη συνέχεια, πλύνε το πρόσωπό σου με δροσερό νερό.

  • Φάε περισσότερα σταφύλια

Τα σταφύλια είναι γεμάτα ρεσβερατρόλη, ένα φυσικό στοιχείο που επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Η κατανάλωση περισσότερων σταφυλιών βοηθά το δέρμα σου να παραμείνει νεανικό, αποτρέπει τις ρυτίδες και μειώνει την πτώση των βλεφάρων.

Μπορείς, επίσης, να εφαρμόσεις χυμό σταφυλιού απευθείας στο δέρμα σου, αν και αυτό μπορεί να είναι πολύ κολλώδες. Ευτυχώς, τα σταφύλια είναι νόστιμα, επομένως η κατανάλωση περισσότερων από αυτά δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

  • Χρησιμοποίησε φακελάκια τσαγιού χαμομηλιού

Το χαμομήλι είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες, επομένως είναι εξαιρετικό για τα πεσμένα βλέφαρα και χαρίζει νεανικό βλέμμα. Για να μειώσεις τα πρησμένα και κουρασμένα μάτια σου, εφάρμοσε φακελάκια τσαγιού χαμομηλιού πάνω στα βλέφαρά σου.

Αρχικά, βύθσιε δύο φακελάκια τσαγιού σε ζεστό νερό και βάλτα στο ψυγείο σου για 15 με 30 λεπτά. Μόλις κρυώσουν, τοποθέτησε τα φακελάκια τσαγιού πάνω από τα μάτια σου για 30 λεπτά.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πανελλαδική Διαδικτυακή Εκδήλωση Είκοσι Δύο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. «Φαινόμενα Βίας Στη Σχολική Κοινότητα: Αντιμετώπιση, Πρόληψη, Ερμηνεία»

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

xristiana

Προ των πυλών η κακοκαιρία «EVA»

xristiana