ΚεντρικήΟμορφιά

2 top ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

25/1/2023

Μπορεί ακόμη να είναι χειμώνας και να φοράμε ρούχα σε loose γραμμές κρύβοντας τυχόν ατέλειες, ωστόσο πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας πρέπει να έχουμε ότι ένα όμορφο κορμί χρειάζεται χρόνο για να δημιουργηθεί. Αν θέλεις λοιπόν να φτιάξεις το τέλειο bikini body καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από τώρα τις «εργασίες». Παρακάτω θα βρεις τις 2 ιδανικές ασκήσεις για να διώξεις γρήγορα και εύκολα τα περιττά κιλά στη περιοχή της κοιλιάς.

Αρχικά μπορείς να δοκιμάσεις την άσκηση αναπνοής. Η συγκεκριμένη θεωρείται πολύ αποτελεσματική καθώς ενδυναμώνει και ενεργοποιεί τον εγκάρσιο κοιλιακό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι ξαπλώσεις ανάσκελα στο πάτωμα με τα γόνατα λυγισμένα με τα χέρια να ακουμπούν στη μέση. Ύστερα πάρε βαθιά εισπνοή, τραβώντας παράλληλα τον αφαλό προς τη σπονδυλική στήλη όσο περισσότερο μπορείς και μείνε έτσι για 15 δευτερόλεπτα.

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι την άσκηση των crunches. Με τη συγκεκριμένη θα δεις τους κοιλιακούς σου και δεν θα τους αναγνωρίζεις. Ξάπλωσε ανάσκελα και άφησε τη μέση σου να ακουμπάει στο πάτωμα. Κράτησε σφιχτό το κορμό σου και σήκωσε ψηλά τα πόδια σου. Στη συνέχεια επανάφερε και πάλι στα πόδια σου στην αρχική τους θέση πολύ αργά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το περπάτημα μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στο γόνατο, σύμφωνα με έρευνα

xristiana

Αρεταίειο Νοσοκομείο: Δωρεάν Εξετάσεις Σε Γυναίκες Για Την Σιδηροπενία Στις 24/11

xristiana

Φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού με νεφώσεις και τοπικές βροχές

xristiana