ΚεντρικήΟμορφιά

Χρησιμοποιείς σωστά το concealer;

17/1/2023

Η αλήθεια είναι ότι τo concealer πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου. Πρόκειται για ένα μαγικό προϊόν που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει με πολύ όμορφο τρόπο τα μάτια σου! Το θέμα όμως είναι ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς σωστά; Γνωρίζεις ποια είναι η κατάλληλη υφή αλλά και η απόχρωση για εσένα; Διαβάζοντας λοιπόν παρακάτω θα σου λυθούν πολλές από τις απορίες σου.

Αν αγαπάς το concealer τότε θα πρέπει να το χρησιμοποιείς και σωστά. Για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους λοιπόν θα πρέπει να σχεδιάζεις ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια σου και όχι το γνωστό ημικύκλιο. Για ένα άρτιο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα όμως θα πρέπει να βάζεις και λίγο στην εσωτερική γωνία, δηλαδή ακριβώς στο πλάι της μύτης σου ώστε να φωτίσεις το σημείο. Πολύ βασικό είναι να μην τρίβεις το προϊόν, αλλά να κάνεις ταμποναριστές κινήσεις.

Τώρα όσον αφορά το χρώμα, θα πρέπει να επιλέξεις μια απόχρωση κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σου. Σίγουρα οι ειδικοί που θα συναντήσεις στα beauty shops θα σε καθοδηγήσουν.

Τέλος και η επιλογή της σύνθεσης παίζει πολύ βασικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αν ανήκεις σε εκείνες που έχουν ξηρή επιδερμίδα τότε χρειάζεσαι ένα κρεμώδες προϊόν. Ενώ αν πάλι έχεις λιπαρή μία ελαφριά σύνθεση είναι ιδανική για εσένα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

FSRU: Το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα ξεκινήσει η εμπορική λειτουργία της πλωτής δεξαμενής LNG στην Αλεξανδρούπολη

xristiana

Πλεύρης: Προς έκδοση οι υπουργικές αποφάσεις για την ποιοτική αξιολόγηση ιδιωτικών κλινικών και Κέντρων Αποκατάστασης

xristiana

Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana