ΚεντρικήΟμορφιά

Τεστ προσωπικότητας: Η χωρίστρα στα μαλλιά σας αποκαλύπτει τα αληθινά χαρακτηριστικά σας!

7/1/2023

Χωρίζετε τα μαλλιά σας αριστερά ή δεξιά; Τι σημαίνει η χωρίστρα στη μέση; Μελέτες έχουν δείξει μια σχέση μεταξύ του τρόπου που κάνουμε χωρίστρα στα μαλλιά μας και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας!  Πάμε να δούμε τι αποκαλύπτει ο τρόπος χωρίστρας για εσάς!

Παραδόξως, ένα μέρος των μαλλιών μας έχει καθοριστικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σχέσεις επηρεάζοντας την άμεση αξιολόγηση του χαρακτήρα, τα αντιληπτά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, την αυτοαντίληψη και την αυτο-ανάπτυξη!

Η Θεωρία της Χωρίστρας των Μαλλιών (Hair Part Theory) αναπτύχθηκε το 1999 από μια ομάδα εκπαιδευμένων στην πυρηνική φυσική και την πολιτιστική ανθρωπολογία.

Η επαναστατική θεωρία τους γίνεται τώρα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε όλα τα άτομα να μπορούν να έχουν περισσότερο έλεγχο στις αυτόματες και κυρίως ασυνείδητες αξιολογήσεις που κάνουν οι άλλοι για την προσωπικότητά τους.

Έτσι, μία αριστερή χωρίστρα εφιστά την ασυνείδητη προσοχή στις δραστηριότητες που ελέγχονται από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, δηλαδή δραστηριότητες που παραδοσιακά αποδίδονται στην αρρενωπότητα.

Η δεξιά χωρίστρα εφιστά την ασυνείδητη προσοχή στις δραστηριότητες που ελέγχονται από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, δηλαδή δραστηριότητες που παραδοσιακά αποδίδονται στη θηλυκότητα.

Έτσι, ένας άντρας που κάνει χωρίστα στα δεξιά και προσπαθεί να εισπράξει θετική αξιολόγηση σε έναν παραδοσιακά ανδρικό ρόλο κινδυνεύει να έχει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς στέλνει ένα μικτό, υποσυνείδητο μήνυμα δίνοντας έμφαση στις δραστηριότητες του εγκεφάλου που παραδοσιακά αποδίδονται στη θηλυκότητα!

Ενώ μία γυναίκα με χωρίστρα στα μαλλιά της αριστερά και θέλει να αναδειχθεί σε έναν παραδοσιακά αντρικό ρόλο (για παράδειγμα, στις επιχειρήσεις ή στην πολιτική) θα ληφθεί πιο σοβαρά από μια γυναίκα με δεξιά χωρίστρα, που δίνει έμφαση στις ψυχικές διαδικασίες που παραδοσιακά αποδίδονται στη θηλυκότητα!

Τεστ προσωπικότητας για τη χωρίστρα των μαλλιών: Τι αποκαλύπτει για σας;

#1 Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που έχει χωρίστρα από την αριστερή πλευρά

Αν κάνετε χωρίστρα προς τα αριστερά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε ένα αναλυτικό, ηγετικό άτομο που του αρέσει να ζυγίζει τη λογική μαζί με τα συναισθήματα.

Σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα με σαφή, καθαρό τρόπο. Ως γυναίκα, μπορεί να είσαι πολύ ανεξάρτητη και να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Μπορεί να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και είστε πολύ οργανωμένη. Μπορεί να μην έχει νόημα για όλους, αλλά σας αρέσει να κάνετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένη.

Μπορεί να είστε ευγενικοί αλλά και δυνατοί στην υπεράσπιση του εαυτού σας. Μπορεί να σας αρέσει να ντύνεστε με ρούχα που σας βοηθούν να τονίσετε την προσωπικότητά σας δίνοντας έμφαση στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό σας προσανατολισμό που είναι για εσάς σημαντική πτυχή της ζωής σας.

Μπορεί να απολαμβάνετε θέσεις εξουσίας. Σας ελκύουν δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε ότι ξεχωρίζετε και στοχεύετε στην κορυφή. Έχετε δυνατό πνεύμα και οι άνθρωποι σας βλέπουν ως κάποιον που έχει συγκροτημένη προσωπικότητα, αν και μερικές φορές μπορεί να σας θεωρούν. απόμακρους ή ψυχρούς.

#2 Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που έχει χωρίστρα από τη δεξιά πλευρά

Αν χωρίσετε τα μαλλιά σας προς τα δεξιά, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, με ενσυναίσθηση και φροντίδα για τους άλλους. Μπορεί να απολαμβάνετε να είστε εκεί για τους άλλους.

Μπορεί να ασχολείστε με κοινωνικούς σκοπούς, φιλανθρωπίες κ.λπ. Αγαπάτε το σπίτι σας και κάθε οικείο περιβάλλον, και είστε έτοιμοι να χαρίσετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας για να σκορπίσετε ευτυχία και καλοσύνη, ενώ είναι στη φύση σας να φροντίζετε τους άλλους. Συνήθως οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται πολύ.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣΟΜΟΡΦΙΑ

Ποια χωρίστρα ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας;

Συνήθως ακούτε την καρδιά ή το ένστικτό σας περισσότερο από τον εγκέφαλό σας. Μερικές φορές μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είστε ευδιάθετοι, διασκεδαστικοί και σε μεγαλύτερη επαφή με τη θηλυκή σας πλευρά. Μπορεί να είστε δημιουργικοί και αυθόρμητοι.

#3 Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας με χωρίστρα στη μέση

Αν χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε ισορροπημένος, καθαρός, αξιόπιστος, πρακτικός, έξυπνος, ευγενικός και εξαιρετικά απλός άνθρωπος.

Δεν σας αρέσει να είστε παθητικό-επιθετικός ούτε σχετίζεστε με ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς με τις σκέψεις τους. Μπορεί να είστε σχολαστικά οργανωμένοι, αλλά και πολύ φιλόδοξοι, γοητευτικοί, εύθυμοι και με ισχυρή θέληση. Προσθέστε σε αυτό, ότι η αίσθηση της ηρεμίας σας σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς.

Τώρα, μια έντονα οριοθετημένη χωρίστρα στη μέση δείχνει ότι μπορεί να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα και ότι είστε αρκετά ισχυρογνώμονες, κάτι που πρέπει να τιθασεύσετε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ή λογομαχίας.

Μια ακατάστατη μεσαία χωρίστρα μπορεί να δείχνει ότι σας αρέσει να επιδεικνύετε την ατομικότητά σας, αλλά θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τη μέση οδό ανάλογα με την κατάσταση.

Και τέλος χωρίς χωρίστρα

Είστε μια γυναίκα συγκεντρωμένη και προσανατολισμένη στον στόχο σας, αλλά δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους. Μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Μισείτε το κουτσομπολιό και το δράμα, ο κοινωνικός σας κύκλος είναι μικρός και πιστεύετε πολύ στον αυθορμητισμό. Είστε επίσης μια περιπετειώδης προσωπικότητα που δεν θα το σκεφτόταν δύο φορές πριν παραιτηθεί από τη δουλειά της και μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

DIY Time! Κοκκινίλες, ερεθισμοί και αλλεργίες θα εξαφανιστούν με αυτή τη μάσκα μπανάνας

xristiana

To 12ο Kallithea Run 2024 έρχεται

xristiana

Καρκίνος του προστάτη: Λευκό ή κόκκινο κρασί;

xristiana