ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Ζυγέ, κάτι αλλάζει στην συναισθηματική σου ζωή»

♈️ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Υδροχόο φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

♌️ΛΕΩΝ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

♎️ΖΥΓΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη στους Διδύμους θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (β’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο!

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Related posts

Μωβ μέδουσες: Τι δείχνουν οι καταγραφές των τελευταίων 10 ημερών – Ο χάρτης με τις «κόκκινες» περιοχές

xristiana

Credit Suisse: «Blue deal» για τη σωτηρία των Γκαλαπάγκος

xristiana

Αποκριάτικο πάρτι στο Δημαρχείο Γαλατσίου

xristiana