ΚεντρικήΟμορφιά

Νέα Εποχή | To επόμενο κεφάλαιο στην αντιγήρανση δεν είναι skin booster ή filler, αλλά κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό

12/1/2023

Η μη επεμβατική θεραπεία που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Ο επιθυμίες και οι ανάγκες των ασθενών πλέον είναι πολύ πιο απαιτητικές καθότι είναι πολύ πιο ενημερωμένοι ενώ υπάρχει πληθώρα νέων θεραπειών αντιγήρανσης διαθέσιμες για αυτούς. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα στο ιατρείο μου καμία άλλη θεραπεία δεν είναι τόσο σταθερά δημοφιλής και προσιτή όσο το PROFHILO® της φαρμακευτικής εταιρείας IBSA. Ας δούμε μαζί το γιατί.

Τι είναι το PROFHILO®

Το PROFHILO® είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενός εξαιρετικά καθαρού υαλουρονικού οξέος, χωρίς να εμπεριέχει χημικές προσμίξεις, και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα. Αυτό που κάνει το PROFHILO® να ξεχωρίζει είναι πως, αντί να αναπληρώνει το χαμένο όγκο, διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος και δίνει εκ νέου όγκο στους ιστούς. Το PROFHILO® δεν είναι ούτε skin booster ούτε filler…όταν με ρωτάνε οι ασθενείς μου “τι θεραπεία είναι το PROFHILO®” τους απαντάω απλά… PROFHILO®!

Γρήγορο, ανώδυνο, αποτελεσματικό

Το PROFHILO® εφαρμόζεται κάνοντας μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Για την εφαρμογή του προσωπικά χρησιμοποιώ την τεχνική BAP (Bio Aesthetic Points) 5 σημείων η οποία είναι γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής, αφού στα συγκεκριμένα σημεία δεν υπάρχουν μεγάλα αγγεία και νευρικές διακλαδώσεις. Επίσης με αυτή την τεχνική μεγιστοποιείται η ομοιόμορφη διάχυση του υλικού καλύπτοντας πλήρως την υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς δεν παρουσιάζουν μελανιές και μπορούν να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους έχοντας σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.

Όσο αναφορά στο πρωτόκολλο θεραπειών, συνιστώ στους ασθενείς μου έναν αρχικό κύκλο δυο θεραπειών με μεσοδιάστημα 30 ημερών και τις περισσότερες φορές οι ίδιοι ζητάνε 1 επιπλέον θεραπεία συντήρησης για να διατηρήσουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το PROFHILO® είναι τόσο δημοφιλές πλέον που οι ασθενείς μου το ζητάνε πλέον με το…όνομά του. Επιπλέον πάει τόσο καλά που πολλοί ζητάνε τη θεραπεία και σε άλλες περιοχές εκτός του προσώπου και του λαιμού. Σ αυτό η εταιρεία ήρθε να μας δώσει το νέο PROFHILO® BODY KIT το οποίο μπορεί να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη χαλάρωση των βραχιόνων, της κοιλιάς, του μπούστου, των χεριών αλλά και των γονάτων.

Η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης

Μία καλή θεραπεία πρέπει πάντα να συνοδεύεται και από μία σωστή εφαρμογή. Για αυτό και ο πλαστικός χειρουργός οφείλει να ενημερώνεται για τις κατάλληλες τεχνικές που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα κάθε θεραπείας. Ένα τέτοιο Masterclass, το οποίο είχα τη χαρά να παρακολουθήσω, ήταν το Aliaxin® Masterclass στο οποίο αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν εξελιγμένες τεχνικές στην έγχυση ενέσιμων υαλουρονικών προϊόντων της φαρμακευτικής εταιρείας IBSA, και συγκεκριμένα τα καινοτόμα πρωτόκολλα χειλιών Aliaxin® EgoLips, το οποίο πραγματοποιήθηκε από international εκπαιδευτή της IBSA.

Νέα Εποχή | To επόμενο κεφάλαιο στην αντιγήρανση δεν είναι skin booster ή filler, αλλά κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό δρα Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, MD, επιστημονικό συνεργάτη πλαστικής χειρουργικής της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, εξειδικευθέντα στην αισθητική πλαστική χειρουργική, μέλος του GMC (Μ. Βρετανία) και HESPRAS (drmakrygiorgis.gr).

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 28/4

xristiana

4 λόγοι για τους οποίους βγάζετε σπυράκια

xristiana

Στον παλμό του καρναβαλιού

xristiana