ΚεντρικήΟμορφιά

Μίνι φούστα: 6 τρόποι να τη φορέσεις όπως οι top influencers στον κόσμο

16/1/2023

Η μίνι φούστα έρχεται στο προσκήνιο για μια ακόμα σεζόν και είναι μια τάση που θα φορεθεί πολύ και την άνοιξη – καλοκαίρι 2023. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τη φορέσεις και πολλά διαφορετικά στιλ που μπορείς να επιλέξεις.

Η Leonie Hanne μας δείχνει πώς να φορέσουμε την πιο bold φούστα μας. Εκείνη επιλέγει ένα σχέδιο σε στενή γραμμή και τη συνδυάζει με blazer και mules. Εσύ μπορείς να την ταιριάξεις με ένα oversized πουλόβερ και να τη φορέσεις με sneakers ή combat boots όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Taylor Hage μας δείχνει ένα εναλλακτικό preppy  look φορώντας τη μίνι φούστα της με λευκό πουκάμισο, oversized blazer, λευκά καλτσάκια και loafers.

Chiara Ferragni συνδυάζει τη μίνι φούστα της με λεπτό μαύρο καλσόν και denim crop jacket, δημιουργώντας έκανα κομψό look για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Tezza επιλέγει την tennis skirt της και τη φοράει με bomber jacket και μάλλινο κασκόλ συνθέτοντας ένα casual look που μας αρέσει πολύ.

Η Danielle Bernstein ποντάρει σε μια μίνι τζιν φούστα που τη συνδυάζει με στενό top, leather jacket, μπότες και σκουφάκι.

Η Brittany Xavier ποζάρει με ένα πιο glam look, δείχνοντας μας έναν ωραίο τρόπο για να φορέσουμε τη sequin φούστα. Η γνωστή influencer ολοκληρώνει το look με λευκό t-shirt, ψηλοτάκουνες γόβες και mini bag.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πίεση αίματος: Η μία αλλαγή στη διατροφή που αλλάζει τα πάντα

xristiana

Αρτηριακή πίεση: Οι ασκήσεις που τη μειώνουν αποτελεσματικά – Δεν είναι αυτές που φαντάζεστε

xristiana

Συγκέντρωση Ειδών Στις 29/5 Για Τη Στήριξη Του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεταμόρφωσης

xristiana