ΚεντρικήΚοινωνικά

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.: Ρευματικά νοσήματα και μητρότητα

26/1/2023

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα & Μητρότητα» την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook: https://www.facebook.com/eleanarheumatism. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Novartis και Lupus Europe.

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι:

  • «Οι ιδιαιτερότητες της μητρότητας και η διαχείρισή τους από την γυναίκα με ρευματικά νοσήματα » με ομιλήτρια την κα Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνη Ρευματολογικού Τμήματος & Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων Metropolitan General, Υπεύθυνη Τμήματος Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύηση, Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.
  • «Οι δυσκολίες της νέας μαμάς με το ρευματικό νόσημα. Οι φόβοι, οι αγωνίες αλλά και η ελπίδα που γεννιέται με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας» με ομιλήτρια την κα Βασιλική Οσάνα, Ψυχολόγο MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία (CBT) & MSc στην εφαρμοσμένη πειραματική ψυχολογία.
  • «Χρήσιμες οδηγίες για την καθημερινότητα με το μωρό μας, πως το σηκώνουμε, πως το ταϊζουμε, πως καθαρίζουμε, πως καθόμαστε να παίξουμε» με ομιλήτρια την κα Κυριακή Κεραμιώτου, OT,HT, MSc, PhD, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Εργοθεραπείας Θριάσιο Νοσοκομείο, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΠΑΔΑ, Πρόεδρος Παν. Συλλόγου Εργοθεραπευτών ΠΣΕ ΝΠΔΔ.

Πηγή: https://allabouthealth.gr

Related posts

Οι 8 απλοί τρόποι για να μυρίζετε όμορφα όλη την ημέρα

xristiana

Cleanbook: Διαμόρφωσε την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σου

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

xristiana