ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Τρικκαίων: Τελετή λήξης του Μύλου των Ξωτικών

5/1/2023

Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, επισκέφθηκαν και φέτος για να ζήσουν την παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη μαγεία του Μύλου των Ξωτικών.

Για τέσσερις ακόμη ημέρες ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά, η Αλίκη και όλοι οι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες περιμένουν το κοινό για να ζήσουν μαζί τους τις τελευταίες όμορφες στιγμές του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.

Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες στην τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 19:00, όπου θα αποχαιρετήσουν μαζί τον 11ο Μύλο των Ξωτικών. Αμέσως μετά την τελετή, η Τάμτα, το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθεί στην σκηνή του Μύλου για μια συναρπαστική συναυλία.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο που μας καθιερώσατε ως τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Ο Μύλος των Ξωτικών αφήνει πίσω του όμορφες αναμνήσεις και προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση. Ραντεβού τον επόμενο Δεκέμβρη…», ήταν το συγκινητικό μήνυμα των διοργανωτών.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

ΕΜΥ: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έως το πρωί της Δευτέρας – Η πορεία της κακοκαιρίας

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Ιωνία

xristiana

Δ. Ηρακλείου Αττικής: Εκδηλώσεις για μικρούς & μεγάλους

xristiana