News ΑΜΕΑΚεντρική

Πλατανιάς: Ημερίδα Εκμάθησης BOCCIA Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη

10/12/2022

Στο πλαίσιο εορτασμού της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Πλατανιά και ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο “ΑΡΙΩΝ” (με έδρα τα Χανιά), διοργανώνουν ημερίδα εκμάθησης BOCCIA, για μαθητές δημοτικών σχολείων της περιφέρειας του δήμου, τη Δευτέρα 12/12 από τις 9:30π.μ. έως και 12:30μ.μ.,στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου  Ταυρωνίτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ωράριο λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, καθώς και της καλλιέργειας του σεβασμού και καταπολέμησης κάθε μορφής διακρίσεων και αποκλεισμών.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Τα 2 επαγγέλματα που γλιτώνουν το Αλτσχάιμερ

xristiana

Christmas zodiacs: Η χριστουγεννιάτικη ταινία που ταιριάζει στο ζώδιό σου, σύμφωνα με την αστρολογία

xristiana

Συνέδριο με τίτλο «Τεχνολογία για την Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπτυξιακές Διαταραχές, αυτισμό σε Τυπικά, μη Τυπικά και Άτυπα Περιβάλλοντα Μάθησης».

xristiana