ΚεντρικήΟμορφιά

Washed Denim: Ο μοντέρνος τρόπος για να φορέσετε μπλε σκιά ματιών

24/12/2022

Την τάση έχουν υιοθετήσει τα περισσότερα it- girls.

Η μπλε σκιά ματιών η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και η πρώτη επιλογή χρώματος όταν σκέφτεστε να αγοράσετε μια καινούρια σκιά ματιών.

Όμως, με τις αμέτρητες στιγμές frosted eyeshadow glam που είδαμε να λαμπυρίζουν στα μάτια των σύγχρονων it-girls όπως οι Χέιλι Μπίμπερ, Ντούα Λίπα και άλλες, οι ματ εκδοχές των παγωμένων μπλε αποχρώσεων στις σκιές ματιών αρχίζουν τώρα να έρχονται στο προσκήνιο, σύμφωνα με τους λάτρεις της ομορφιάς στο TikTok και όσα αναφέρει το Bustle.

Το «πιασάρικο» όνομα της τάσης; Washed denim eyeshadow. Και A-listers όπως η Κένταλ Τζένερ, για παράδειγμα, σαφώς συνυπογράφουν το πιο ματ μπλε κίνημα.

Πώς να φορέσετε τη μπλε σκιά ματιών

@hannahrosiebennett

#washeddenim is the colour of the moment!! Thanks to @catquinn for bringing this #trend to the people. I am obsessed!! The eyeshadow is called ‘tilt’ from @maccosmetics #mactrend 💙

♬ original sound – Hannah Rosie Bennett

Η Hannah Rosie Bennett, makeup artist, δημιουργός του BeautyTok και απόλυτη trend-spotter, δίνει τη δική της οπτική για την σαρωτικά ανερχόμενη τάση: «Η μπλε σκιά ματιών έχει τάση κάθε 20 με 30 χρόνια. Ήταν δημοφιλής τη δεκαετία του ’60, όταν ήταν αυτή η πουδρένια εκδοχή του ανοιχτού μπλε. Η μωρουδιακή μπλε σκιά ματιών επέστρεψε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και αυτή τη φορά ήταν σούπερ παγωμένη, σούπερ μεταλλική και πραγματικά χλωμή. Και αυτή τη φορά, επιστρέφει με τη μορφή του πλυμένου τζιν».

Ακριβώς όπως υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις του ανοιχτόχρωμου τζιν, αυτή η τάση αξιοποιεί κάθε ξεθωριασμένο μπλε-κίτρινο χρώμα σκιάς ματιών που ταιριάζει με το αγαπημένο σας τζιν -μπόνους πόντοι για να τα φορέσετε και τα δύο μαζί για μια μονοχρωματική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Και ενώ οι πιο εύχρηστες ματ χρωστικές ουσίες ταιριάζουν απόλυτα με αυτές τις άνετες υφές τζιν, μια διακριτική υποψία περλέ λάμψης είναι αναμφίβολα το τέλειο topper για την εορταστική περίοδο και όχι μόνο.

Όπως σημειώνει η Bennett, οι πιο παγωμένες εκδοχές της τάσης κυριάρχησαν πίσω στα νεότερα χρόνια των Millennials και είδωλα όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Αντζελίνα Τζολί και η Κριστίνα Αγκιλέρα φωτογραφήθηκαν συχνά να παίζουν με μπλε σκιές ματιών που ήταν τόσο μεταλλικές όσο και ματ.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Οι κίνδυνοι που κρύβονται όταν μοιράζεστε την πετσέτα σας με κάποιον άλλο

xristiana

Ο ΟΑΣΘ μπήκε στο Google Maps – Ποιες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες για τους χρήστες

xristiana

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κουνινά του Δήμου Αιγιαλείας

xristiana