ΚεντρικήΟμορφιά

Burgundy lips: Το μυστικό για σκούρο κραγιόν που αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου

7/12/2022

Από τους makeup experts.

Είναι αυτή η εποχή που το σκούρο κραγιόν έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και δίνει βάθος και ένταση στις εμφανίσεις μας. Τα burgundy lips είναι και πάλι τάση και το βλέπουμε αυτό σε πολλές celebrities αλλά και influencers από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Ποιος είναι όμως ο ιδανικότερος συνδυασμός μακιγιάζ και ο πιο σωστός τρόπος για να φορέσεις ένα τόσο σκούρο κραγιόν και το αποτέλεσμα να δείχνει εντυπωσιακό και θηλυκό;

Την απάντηση δίνουν οι experts και συγκεκριμένα ο makeup artist Patrick Ta ο οποίος κρύβεται πίσω από τα πιο wow μακιγιάζ σε γυναίκες όπως η Joan Smalls. «Θεωρώ πως το να μην βάφονται υπερβολικά τα μάτια, κρατάει τις ισορροπίες σε ένα look με έντονα σκούρα χείλη» έχει πει χαρακτηριστικά ο ίδιος μιλώντας για την τάση του σκούρου κραγιόν στο μακιγιάζ του χειμώνα.

Ποια είναι η συμβουλή του; «Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την κάθε περίσταση, αλλά για ένα καθημερινό glam look προτιμώ τα σκούρα χείλη να συνδυάζονται με λαμπερή επιδερμίδα, λίγο ρουζ και μάσκαρα» έχει δηλώσει και έχει δίκιο, αν θέλεις να δείχνεις πάντοτε όμορφη και γοητευτική, αλλά και να πετύχεις μια αρμονία μέσα στην τόση ένταση.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 30/3

xristiana

«Αγησίλαος»: 1η Παν – Πελοποννησιακή Συνέλευση στο Λουτράκι

xristiana

Εκδήλωση Για Τον Καρκίνο Του Μαστού Από Τους Ahepans

xristiana