ΚεντρικήΟμορφιά

6+1 τρόποι για να φορέσεις το πουλόβερ σου σαν influencer

7/12/2022

Βρισκόμαστε πλέον βαθιά στον χειμώνα και όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο πέφτουν οι θερμοκρασίες. Έτσι λοιπόν ψάχνουμε συνέχεια για στιλάτους τρόπους να φορέσουμε τα πιο χοντρά ρούχα μας. Γνωστές και αγαπημένες influencers μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν τα πουλοβεράκια τους αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η Caroline Daur φοράει ένα μαύρο oversized πουλόβερ που συνδυάζει με κόκκινο δερμάτινο παντελόνι.

Η Aimee Song επιλέγει ένα πλεκτό γιλέκο και το φοράει πάνω από ένα λευκό πουκάμισο ενώ το συνδυάζει άψογα με μίνι φούστα, κάλτσες και λευκά γοβάκια. Η Αimee ταιριάζει την καζάκα της με τις κάλτσες και το πουκάμισο με τα παπούτσια δημιουργώντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Η Negin Mirsalehi επιλέγει ένα oversized μπλε πουλοβεράκι που συνδυάζει με φλοράλ πουκάμισο και ένα μαύρο ξεβαμμένο τζιν. Η ίδια ολοκληρώνει το look της με έναν ψηλό ατημέλητο κότσο.

Η Chiara Ferragni φοράει μαύρο κολάν που ταιριάζει με chan belt, καφέ μπότες και ένα πουλόβερ με ρόμβους, ένα print που αγαπάμε ιδιαίτερα τον χειμώνα. Η Chiara επιλέγει πουλόβερ σε γήινους τόνους και ολοκληρώνει το look με over the knee boots.

Η Danielle Bernstein συνδυάζει το crop πουλοβεράκι της με κορμάκι από μέσα και μαύρο tailored παντελόνι, εώ προσθέτει στο look μια πιο casual εικόνα με τα λευκά της sneakers.

Η Leonie Hanne φοράει σορτς ακόμα και τον χειμώνα και συγκεκριμένα συνθέτει το απόλυτο χειμερινό look με ένα χοντρό ζιβάγκο πουλοβεράκι, μάλλινο παλτό. Η γνωστή fashionista δίνει χρώμα στην εμφάνισή της με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Συγκεκριμένα συνδυάζει το look με πράσινα mules και ασορτί τσαντάκι.

Tezza φοράει ένα εκπληκτικό πόντσο πουλόβερ σε μπεζ τόνο που ταιριάζει τέλεια με το καφέ παντελόνι της και το μαύρο τσαντάκι.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Ο εγκέφαλος των πολύτεκνων γερνάει πιο γρήγορα!

xristiana

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έρχονται στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Βουλγαρία: Αριθμός ρεκόρ από γύπες στην προστατευόμενη περιοχή Σακάρ

xristiana