ΚεντρικήΟμορφιά

6 εκθαμβωτικά σχέδια νυχιών σε κόκκινο χρώμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

14/12/2022

Η Πρωτοχρονιά έχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαράς, μαγείας και προσδοκιών για το νέο έτος. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, γίνεται ειδική προετοιμασία, που περιλαμβάνει την αγορά των δώρων, την προετοιμασία του μενού, καθώς και τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των γυναικών που θέλουν να δείχνουν ακαταμάχητες τη συγκεκριμένη βραδιά.

Σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση του ρεβεγιόν, είναι το σχέδιο νυχιών. Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια μανικιούρ για όλα τα στυλ ντυσίματος (φόρεμα, βραδινό παντελόνι, φούστα ή ολόσωμη φόρμα), αλλά κυρίως υπάρχει πάντα το διαχρονικό Red Nails look! Φαίνεται ακριβό, σέξι και πολύ ελκυστικό. Ένα όμορφο κόκκινο χρώμα για νύχια, με την προσθήκη διακόσμησης φαίνεται απλά εκθαμβωτικό.

Ας δούμε μερικά κόκκινα μανικιούρ στις πιο όμορφες σχεδιαστικές επιλογές:

Μανικιούρ με νιφάδες χιονιού

Με κυρίαρχο το σύμβολο του χειμώνα και της Πρωτοχρονιάς, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση διαφορετικών εκδόσεων νιφάδων χιονιού, από βαμμένες και τρισδιάστατες, έως γυαλιστερές ή με στρας.

Παθιασμένο αφρώδες κόκκινο

Ένα μονόχρωμο κόκκινο μανικιούρ είναι πάντα συναρπαστικό, θηλυκό και ταιριάζει πολύ αρμονικά σ’ ένα μοντέρνο σχέδιο νυχιών αφρού. Η τεχνική bubbles σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ανάγλυφο σχέδιο, χρησιμοποιώντας ένα εφέ ματ αφρού σε ολόκληρη την επιφάνεια των νυχιών.

French Red Nails

Για τους λάτρεις των κλασικών, τα κόκκινα γαλλικά νύχια είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτός ο τύπος σχεδίασης νυχιών έχει μεγάλη ζήτηση λόγω της απλότητας και ταυτόχρονα της εντυπωσιακής και κομψής του εμφάνισης. Το “χαμόγελο” του κόκκινου χρώματος φαίνεται λίγο ασυνήθιστο και η εμφάνισή σας γίνεται μοντέρνα.

Κόκκινο χρώμα με στρας

Μια από τις πιο σικ ιδέες μανικιούρ για το βράδυ, είναι κόκκινο με σχέδιο από στρας. Οι κρύσταλλοι σε μορφή λωρίδων, ρόμβων, κορωνών κλπ, σε κόκκινα νύχια με βελούδινο αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχη. Κάθε σχέδιο με κόκκινο βερνίκι και στρας είναι ασύγκριτο.

Κόκκινα νύχια με ασημένια glitter διακόσμηση

Ένα όμορφο κόκκινο χρώμα για νύχια, με την προσθήκη ασημένιου glitter και διακόσμησης αλλάζει και γίνεται ξεχωριστό. Το βερνίκι μπορεί να έχει διαφορετικές υφές: glitter, γυαλιστερό ή ματ. Το κόκκινο gel βερνίκι σαγηνεύει με την ομορφιά του από την πρώτη ματιά.

Συνδυασμός κόκκινου με χρυσό

Τα κορίτσια που αγαπούν να είναι πάντα λαμπερά θα εκτιμήσουν το χρυσό των νυχιών. Εάν θέλετε να κάνετε ένα εορταστικό μανικιούρ, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τον συνδυασμό κόκκινου και χρυσού.

Συμβουλές
– Πάντα να ταιριάζετε το χρώμα του βερνικιού νυχιών με την επιδερμίδα σας. Για παράδειγμα, τα έντονα κόκκινα ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ τα βαθιά κόκκινα φαίνονται πιο ελκυστικά σε σκούρες επιδερμίδες.

– Λάβετε υπόψη την συνολικής σας εμφάνιση και το μακιγιάζ σας όταν επιλέγετε το σχέδιο των νυχιών. Εάν θέλετε να είστε ασφαλείς, φορέστε παρόμοια απόχρωση κόκκινου στο κραγιόν και στο βερνίκι νυχιών.

– Για όλα τα Red Nails look, χρησιμοποιείστε το κλασσικό έντονο κόκκινο με μπλε υποτόνους, το Lady in red gel couture της Essie με κρεμώδες τελείωμα. Το συγκεκριμένο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών δεν απαιτεί χρήση λάμπας UV/LED και έχει μεγάλη διάρκεια 12 ημερών!

– Εναλλακτικά, εφαρμόστε το βραβευμένο πληθωρικό κόκκινο Really red βερνίκι νυχιών της Essie με κρεμώδες τελείωμα. Αυτό το χρώμα είναι πραγματικά κόκκινο, αυθεντικό κόκκινο, κατακόκκινο οτιδήποτε άλλο είναι λίγο…

Με τα κόκκινα βερνίκια νυχιών της Essie, θα λάμψετε στο ρεβεγιόν σας γιατί το κόκκινο είναι το χρώμα των νικητών και των καλλονών!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Δράσεις πρόληψης & ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

xristiana

Το τρικ για να αποκτήσεις curtain bangs χωρίς κούρεμα

xristiana

Διαδικτυακή Ημερίδα: «Μύθοι Και Αλήθειες Για Τα Αντιβιοτικά Και Τα Εμβόλια»

xristiana