ΚεντρικήΟμορφιά

5 λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις όταν φοράς πουλόβερ!

31/12/2022

Η Mikutas είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και στιλάτες influencers με εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram. H ίδια δίνει πάντα μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και προσέχει πολύ τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της.

Η γνωστή fashionista αγαπάει ιδιαίτερα τα πλεκτά ρούχα και τα πουλόβερ και συχνά ποζάρει φορώντας μερικά μοναδικά σύνολα.

Τι πρέπει να προσέξεις όμως όταν φοράς πουλόβερ; Η Mikutas μας δείχνει ποια είναι τα tips που θα απογειώσουν το στιλ σου.

#1. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στα ασημένια αξεσουάρ και σχεδόν πάντα τελειοποιεί το λουκ τις με αρκετές ασημένιες βέργιες στο χέρι της, μια λεπτομέρεια που δίνει πολύ στιλ σε κάθε της outfit.

#2. Όλες μας έχουμε ένα μαύρο παντελόνι και ένα πουλόβερ στην ντουλάπα μας. Ωστόσο έχει σημασία τι styling θα κάνεις για να απογειώσεις ένα  basic look σαν και αυτό.

Η Mikutas προσθέτει μια δερμάτινη ζώνη και μερικά κοσμήματα και αμέσως το look αναβαθμίζεται.

#3. Διάλεξε μερικά δαχτυλίδια που σου αρέσουν και πρόσθεσέ τα και αυτά στο look που θα επιλέξεις. Τα κοσμήματα είναι πολύ σημαντική προυπόθεση όταν επιλέγεις ένα look που από μόνο του μπορεί να είναι υπερβολικά απλό ή ακόμα και βαρετό.

#4. Αν θέλεις να δώσεις μια έξτρα πινελιά στην εμφάνισή σου προτίμησε πουλόβερ με puffy sleeves, τονισμένους ώμους ή κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που τα κάνει ξεχωριστά.

#5. Όταν είσαι στο σπίτι, μπορείς να φορέσεις το πουλόβερ σου με λεπτά καλσόν, κάλτσες και fluffy παντόφλες ώστε να τα αναβαθμίσεις στιλιστικά. Πρόσθεσε μερικά κοσμήματα και αξεσουάρ και ξεκίνα τη μέρα σου δυναμικά.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.faysbook.gr

Related posts

Κορυφαία αθλήτρια ατόμων με αναπηρία η Σταματοπούλου (video)

xristiana

Ξηροδερμία τον χειμώνα & κνίδωση εκ ψύχους: Πώς θα τις αντιμετωπίσετε

xristiana

Οι άνθρωποι «μπορεί να χρειάζονται περισσότερο ύπνο τον χειμώνα» δείχνει μελέτη

xristiana