ΚεντρικήΟμορφιά

4 συμβουλές για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

2/12/2022

Ζηλεύεις τα μοντέλα με την τέλεια γραμμωμένη κοιλιά; Αν θέλεις να την αποκτήσεις και εσύ, ακολούθησε αυτές τις 4 συμβουλές και θα δεις άμεσα αποτελέσματα σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Αρχικά βελτίωσε της στάση του σώσματος σου. Μην καμπουριάζεις! Μπορείς φυσικά να βάλεις στο καθημερινό πρόγραμμά σου, το πρωί που ξυπνάς, την άσκηση που συστήνουν οι ειδικοί, η οποία είναι η παρακάτω: Στέκεσαι στο πλάι μπροστά σε έναν καθρέφτη και ευθυγραμμίζεις τους ώμους, τους γοφούς, τα γόνατα και τους αστραγάλους. Προσπάθησε λοιπόν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και με κάθε ευκαιρία να κρατάς το σώμα σου σε αυτή τη στάση.

Ήξερες πώς αν τρως καλούς υδατάνθρακες ολικής άλεσης θα αποκτήσεις τη τέλεια κοιλιά; Ένταξε λοιπόν στο διατροφολόγιό σου δημητριακά, μαύρο ψωμί ή καστανό ρύζι.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ τα θαυματουργά οφέλη του νερού.  Πίνε νερό και θα δεις το έντερο σου να λειτουργεί ρολόι. Τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό θα πρέπει να γίνουν απαραίτητη συνήθεια σου σε καθημερινή βάση, αν δεν θέλεις να έρθεις αντιμέτωπη με τη δυσκοιλιότητα κάτι που θα κάνει τη κοιλίτσα σου να φαίνεται φουσκωμένη.

Τέλος για να αποκτήσεις την τέλεια γραμμωμένη κοιλιά, θα πρέπει να επιταχύνεις το μεταβολισμό σου! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι βάρη 2 φορές την εβδομάδα ώστε να σφίξεις παντού και φυσικά οι συμβουλές ενός γυμναστή είναι απλά απαραίτητες!

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πάτρα: Πορεία Και Εκδηλώσεις Από Το Δήμο Για Την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού

xristiana

Έμφραγμα: Πόσο επιταχύνει τη νοητική γήρανση

xristiana

Δωρεάν ανοικτά διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης

xristiana