ΚεντρικήΟμορφιά

4 μυστικά για τέλεια ενυδατωμένο δέρμα!

7/12/2022

Αφού το «all I want for Christmas is you» παίζει ασταμάτητα στα ραδιόφωνα, αυτό σημαίνει πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Έτσι θα χρειαστεί να δημιουργήσεις σιγά σιγά μία πιο στοχευμένη skincare routine την οποία θα τηρείς ευλαβικά, ούτως ώστε εκείνες τις γιορτινές μέρες να έχεις μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Αρχικά καλό θα ήταν να κάνεις ένα βαθύ καθαρισμό. Άλλωστε αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη ώστε να έχεις ενυδατωμένη και νεανική επιδερμίδα. Μια πολύ καλή επιλογή είναι να καθαρίσεις το δέρμα σου με ατμό. Φυσικά θα μπορούσες να εμπιστευτείς και το δερματολόγο σου για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, μπορείς να κάνεις και μία face mask μόνη σου στο σπίτι. Βάλε στο beauty πρόγραμμά σου να κάνεις δυο με τρεις μάσκες την εβδομάδα, αν θέλεις να έχεις υπέροχο δέρμα. Υπάρχουν πολλές στο εμπόριο οπότε σίγουρα θα βρεις μια που να ταιριάζει στο τύπο της επιδερμίδας σου.

Αφέσου στην απολέπιση! Ένα ήπιο scrub είναι ότι πρέπει για την επιδερμίδα σου, ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα. Με αυτό το τρόπο μπορείς να διώξεις τους ρύπους αλλά και τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπό σου.

Τέλος μην παραλείπεις την εφαρμογή μίας ενυδατικής με πλούσια υφή πρωί και βράδυ.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το ελιξίριο της νεότητας έρχεται από τη Σομαλία

xristiana

Αυτά τα πολύ διαδεδομένα φάρμακα οδηγούν σε αύξηση βάρους: Δείτε αν παίρνετε κάποια από αυτά

xristiana

Έκζεμα: Πώς επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή

xristiana